Ελένη Ράντου: Η δήλωση για την απιστία που μας εντυπωσίασε

Ελένη Ράντου: Η δήλωση για την απιστία που μας εντυπωσίασε

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστεί το φετινό χειμώνα, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real life η Ελένη Ράντου.

Η αγαπημένη ηθοποιός θεωρεί ακατόρθωτο να παραμείνει κάποιος πιστός σε μια μακροχρόνια σχέση και κάνει δηλώσεις που ξαφνιάζουν.

«Αν μπεις στον κόπο να δεις πόσο δυστυχής είναι κι αυτός που απατάει και αν δεν εγκλωβιστείς από τον εγωισμό σου, τότε δεν τίθεται θέμα συγχώρεσης, τίθεται θέμα κατανόησης. Να συγχωρέσω θα μου ήταν πιο δύσκολο. Δεν νιώθω Θεός για να δίνω άφεση. Να κατανοήσω, ναι. Αυτό το καταφέρνω».

Σε ερώτηση στο πόσο δύσκολο είναι να μένει κανείς πιστός στον άλλον μια ολόκληρη ζωή απαντάει: «Αυτό είναι ακατόρθωτο, να μη σου πω αφύσικο. Νομίζω ότι κινείται στο πλαίσιο της κοινωνικής υποκρισίας. Άσε που πιστεύω ότι η απιστία είναι υγιής. Ανανεώνει το ενδιαφέρον για τον άλλον. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ένα ταίριασμα πάνω από τις δυνάμεις τους. Αυτοί οι άνθρωποι, όσο κι αν παλέψουν να είναι χώρια, δεν τα καταφέρνουν. Πάλι μαζί γυρνούν. Δεν έχω, όμως, καμία ρομαντική άποψη γι’ αυτούς. Κάποια στιγμή είναι βασανιστικό κι αυτό το δέσιμο»!