Εβελίνα Παπούλια: «Εγώ με ότι έχω περνώ καλά»

Εβελίνα Παπούλια: «Εγώ με ότι έχω περνώ καλά»

Στο περιοδικό Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Εβελίνα Παπούλια.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Alpha «Το τατουάζ». Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε για τέσσερα χρόνια με το «Μπρούσκο» στον Ant1 η ταλαντούχα Εβελίνα μα συστήνει το νέο της ρόλο.

«Είναι μια πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά, ο ρόλος είναι κοντινός στο κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας μου. Πιστεύω πολύ σε αυτή τη σειρά,  την έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή όπως όλοι μας»

Το κανάλι άλλαξε όχι όμως και οι συντελεστές :

«Ήθελα πολύ να συνεργαστώ ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλη Νικολάου και την Βάνα Δημητρίου γιατί είναι επαγγελματίες και πολύ καλοί άνθρωποι και αυτά είναι δυο στοιχεία που μου παρέχουν ασφάλεια και ηρεμία  όταν δουλεύω. Η συνεργασία είναι το Α και το Ω για εμένα»

Και συνεχίζει για το πόσο σημασία έχει για εκείνη τα λεφτά. «Εγώ με ότι έχω περνώ καλά. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σκεφτώ πόσα χρήματα έχω, αλλά ποιους ανθρώπους έχω πλάι μου για να περνάμε όλοι καλά. Αν μπω στην λογική πως χρωστάω εδώ και εκεί, ε τότε θα σκεφτώ πως δεν είσαι μόνη σου ούτε σε αυτό γιατί όλοι χρωστάμε απ την ημέρα που γεννηθήκαμε. Την υγεία μας να έχουμε και κέφι και ευκαιρίες για δουλειά»