Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017! – Ημέρα τέταρτη

Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017! – Ημέρα τέταρτη

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017 είναι η Γιορτή Θεσμός του Ραδιοφώνου!
ΕΕΜ2017 @ Sfera 102,2 – Ημέρα τέταρτη

 Είναι η γιορτή που βάζει στην ίδια παρέα καλλιτέχνες, ραδιοφωνικούς παραγωγούς και ακροατές με μεγάλη επιτυχία!

 Το πρωί της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου ο Μύρωνας Στρατής είπε την πρώτη καλημέρα μαζί με την Γιώτα Τσιμπρικίδου και τον Παναγή Τζωρτζάτο και με την κιθάρα στα χέρια του αφιέρωσε το «Πάνω απ’ όλα» σε μια unplugged εκτέλεση σε όλους τους ακροατές!

Στην πρώτη της εμφάνιση μετά την γέννηση του γιοί της, η Μαλού ευδιάθετη και δημιουργική βρέθηκε στη γιορτή-θεσμό του ραδιοφώνου, μίλησε για την νέα φάση της ζωής της και είπε a capella ρεφρέν αγαπημένων τραγουδιών της!

Η συνέχεια είχε live και από τον Νικηφόρο μέσα στο studio του Sfera 102,2 με τον Παναγή Τζωρτζάτο και την Βερίνα Ευαγγέλου, αλλά και από τον Λούκα Γιώρκα.

Στη 1 το μεσημέρι η Ελένη Κολοκοτρώνη υποδέχτηκε την Βασιλική Νταντά που παρουσίασε το δικό της unplugged και έδωσε την θέση της αμέσως μετά στον Κώστα Μαρτάκη. Το μεσημέρι αυτό γέμισε με μπαλάντες σε live εκτέλεση από τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Και ο Γιώργος Γιαννιάς στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017! Με τραγούδια που ο ίδιος επέλεξε και με ένα «βελούδινο» live  με επιτυχίες-flashback στην δισκογραφική του πορεία.

Ο Ηλίας Καμπακάκης – ένας καλλιτέχνης που «μιλάει» με τα Live του – χάρισε στους ακροατές του Sfera 102,2 και στη μεγάλη γιορτή του ραδιοφώνου μία από τις ωραιότερες στιγμές και συναντήθηκε με τον επόμενο καλεσμένο, τον ταλαντούχο τραγουδοποιό και ερμηνευτή Γιώργο Παπαδόπουλο που, μαζί με την Γιώτα Τσιμπρικίδου και τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, παρουσίασαν μία ώρα γεμάτη τραγούδια με την υπογραφή του.

Στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017 βρέθηκε για μία ακόμη χρονιά ο Νίκος Μακρόπουλος και τον ακολούθησε στον ραδιοφωνικό αέρα η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου… στο studio μαζί με την Ναταλία Γερμανού σε μία «γυναικεία» κουβέντα και επιλογές τραγουδιών.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή-θεσμό του ραδιοφώνου και οι ακροατές έδειξαν την αγάπη τους μέσα από τα τόσα πολλά μηνύματα που έφτασαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου.

Ένα live με πολλές επιτυχίες από την αρχή της δισκογραφικής του πορείας μέχρι και σήμερα αφιέρωσε σε όλους ο Πάνος Κιάμος στις 9 το βράδυ και ευχήθηκε μελωδικά καλή χρονιά αφήνοντας το 2017 να φύγει…σαν ταινία παλιά!

 

Ο Παντελής Παντελίδης ακόμη κι αν δεν είναι κοντά μας, τα τραγούδια του και οι εικόνες που έχουμε από αυτόν παραμένουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας.. οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Sfera 102,2 ετοίμασαν μια αφιερωματική ώρα για να κλείσει την μέρα και να βάλει όλους τους φίλους του Παντελή στην ίδια ραδιοφωνική παρέα…

Φωνές αγαπημένες, ονόματα κορυφαία, παρουσίες-έκπληξη και ιδιαίτερα happenings από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο studio του Sfera 102,2 παρέα με την NRG και υποστηρικτές Helmi & Cyta  

Είναι η Γιορτή-Θεσμός του Ραδιοφώνου και έχει ΜΟΝΟ την υπογραφή του Sfera 102,2