Δείτε την φωτογραφία του Μιχάλη Σεΐτη πριν το τροχαίο και το μήνυμα ελπίδας

Δείτε την φωτογραφία του Μιχάλη Σεΐτη πριν το τροχαίο και το μήνυμα ελπίδας

Όλος ο αθλητικός κόσμος στην Ελλάδα συγκλονίστηκε τον Ιούνιο του 2013, όταν ενημερώθηκε για το τροχαίο ατύχημα του Μιχάλη Σεΐτη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το δεξί του πόδι.

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης επιστρέφοντας από κάποια νυχτερινή έξοδο με μια δανεική μοτοσικλέτα, σε ένα σημείο με κακό φωτισμό στο κέντρο της Ρόδου, τον τόπο καταγωγής τους, έπεσε πάνω σε πάγκους της λαΐκής αγοράς που είχαν στηθεί για την επόμενη μέρα. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο σχεδόν ημιθανής, με φριχτούς πόνους και ακατάσχετη αιμορραγία στο ένα πόδι.

Ο 31χρονος αθλητής δεν το έβαλε ποτέ κάτω και με την τεράστια δύναμη ψυχής, αποδεικνύοντας ότι όλοι είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα.

Έτσι φέτος τον απολαμβάνουμε στις οθόνες μας καθώς πηρε μέρος στο show του Ant1, Dancing with the stars και μας παρουσιάζει τις χορευτικές του ικανότητες στο παρκέ.

Ο ίδιος ως λάτρης των social media μοιράζεται αρκετές στιγμές από τη ζωή του με τους διαδικτυακούς του φίλους και μία από τις αναρτήσεις που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ήταν μία φωτογραφία από το καλοκαίρι του 2012 πριν το ατύχημα.

Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά: «Going back to the summer of 2012 somewhere in south #Rhodes…We don’t know about tomorrow, thus #live today!» Δηλαδή: “Πίσω στο καλοκαίρι του 2012 κάπου στη Νότια  Ρόδο.. Δεν ξέρουμε για το αύριο, έτσι ζούμε σήμερα”