Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την επέτειο της με το Θέμη Σοφό

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την επέτειο της με το Θέμη Σοφό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δημιουργήσει μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια με το σύζυγό της, Θέμη Σοφό, αφού έχει αποκτήσει τρία παιδάκια, τη Μαίρη, τη Νάγια και τον Ιωάννη- Εφραίμ.

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτούς, αφού έχουν επέτειο 10 χρόνων.

Η Σταματίνα θέλησε να μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός στο Instagram, αφού δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της με το Θέμη Σοφό και του έκανε, μάλιστα, και μια γλυκιά αφιέρωση.

«10 χρόνια μαζί… Λένε ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το συνειδητοποιείς με αφορμή σημαντικές επετείους όπως αυτή … Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το για πάντα μαζί είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε την τρυφερή φωτογραφία της Σταματίνας.