Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Χαράς Παππά μετά την αποχώρηση της από το GNTM

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Χαράς Παππά μετά την αποχώρηση της από το GNTM

H Χαρά Παππά είναι από τις κοπέλες που κατάφερε από τις auditions του GNTM να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και λόγω της σχέσης της με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

Το νεαρό μοντέλο μετά την αποχώρηση της από το reality μόδας, έχει επιστρέψει πλέον στην καθημερινότητα της και σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα πάνω στο χώρο του modelling.

Μάλιστα, η Χαρά λίγες ώρες με την αποχώρηση έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτογραφία, όπου ποζάρει χαμογελαστή, σχολιάζοντας:

“Μην σταματάτε να κάνετε όνειρα κ μην βάζετε ταβάνι σ αυτά !! Θέλω λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό που άνοιξαν μια πόρτα στα δικά μου όνειρα , μέσω του GNTM. Επίσης στους «συμμάχους» μ στο παιχνίδι αυτό, τις Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ, ήμουν ειλικρινά πολύ τυχερή που σας είχα κοντά μ!

Σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες , χάρηκα πολύ για την συνεργασία μας ! Τέλος ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου σ αυτό με την στήριξη κ την τεράστια αγάπη σας , είναι ανεκτίμητη η ενέργεια π μου μεταφέρετε κ εύχομαι ν καταφέρω ν απαντήσω σ όλα σας τα μηνύματα ! Είστε υπέροχοι. Τα όνειρα συνεχίζονται…χαμογελάστε!”,.