Δείτε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Πέτρου Μπαλαφούτη από την “Πολυκατοικία”

Δείτε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Πέτρου Μπαλαφούτη από την "Πολυκατοικία"

Ο Γιώργος Λιάτης, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του Πέτρου Μπαλαφούτη, του γιου του Παύλου Χαϊκάλη και της Νικολέττας Βλαβιανού, στην σειρά του MegaΠολυκατοικία“, προκαλεί εντύπωση με την απίστευτη μεταμόρφωσή του.

Ο ίδιος μίλησε στην “Espresso” για το πού βρίσκεται σήμερα, τα σχέδιά του για το μέλλον και τον τρόπο που έχασε περίπου 50 κιλά και άλλαξε εντελώς.

“Σταμάτησα να ασχολούμαι με την ηθοποιία για να σπουδάσω. Ήμουν στην πρώτη λυκείου κι έπρεπε να αποφασίσω αν θα συνέχιζα με την τηλεόραση ή αν θα σπούδαζα. Αποφάσισα το δεύτερο και φέτος είμαι τελειόφοιτος στο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Ιστορίας Επιστήμης” είπε και πρόσθεσε: “Θέλω να κάνω σίγουρα ένα μεταπτυχιακό πάνω στη γεωστρατηγική και τη διεθνή άμυνα και ίσως και ένα δεύτερο εκτός Ελλάδας, στην Ολλανδία. Κι αυτό γιατί θέλω να αποκτήσω όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις, προκειμένου να ασχοληθώ με την πολιτική”.

Ο νεαρός Γιώργος ήταν υποψήφιος στον Δήμο Αχαρνών, όπου ανήκει, και, όπως αποκάλυψε, θα είναι ξανά στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ακόμα, αποκάλυψε τα μυστικά της ριζικής αλλαγής στην εμφάνισή του, λέγοντας: “Άλλαξα στην εφηβεία μου, συνειδητά. Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη. Τα κιλά τα έχασα αργά και σταθερά, με σωστή διατροφή και γυμναστική. Δεν έκανα ούτε υπερβολές ούτε δίαιτες – εξπρές. Το έκανα για μένα! Δεν το έκανα για την ηθοποιία ή τους ρόλους”.

Πώς, όμως, αντιδρούσαν οι γύρω του στη θέα ενός παχύσαρκου παιδιού; “Δεν έχω δεχτεί bullying για τα κιλά μου, ούτε με κορόιδευαν στο σχολείο γι’ αυτό. Αντιθέτως, ήμουν πολύ κοινωνικός και είχα πολλές παρέες”, επεσήμανε.