Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη από τότε που αποφάσισε να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα της ζωής της.

Μάλιστα, με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να κάτσουμε σπίτι για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού συμμορφώθηκαν πολλοί Έλληνες celebrities ανάμεσά τους και η Ελένη.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε σιγά – σιγά να μπει εορταστικούς ρυθμούς και ξεκίνησε να στολίζει το σπίτι της μαζί με την οικογένειά της.

Η Ελένη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλου από το σαλόνι του σπιτιού τους και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ξεκίνησαν να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες, τόσο η Ελένη όσο και ο Μάκης έχουν ανέβει σε σκαμπό για να καταφέρουν να περάσουν τα λαμπάκια στο πανύψηλο δέντρο τους.

«Εμείς μόλις ξεκινήσαμε τον στολισμό του δέντρου μας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.