Γυναίκα χωρίς όνομα: Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στη ζώνη προβολής της και τη φετινή σεζόν!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στη ζώνη προβολής της και τη φετινή σεζόν!

«ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ»
ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ

ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18-54
ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ 

Η επιτυχημένη παράδοση των καθημερινών δραματικών σειρών του ΑΝΤ1 συνεχίστηκε και τη φετινή σεζόν με τη «Γυναίκα χωρίς όνομα» να καταγράφει πρωτιές και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον με τα πάθη, τις ίντριγκες και τις ανατρεπτικές εξελίξεις στη ζωή των ηρώων της, ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, για το διάστημα 16.09.2019 έως και τις 10.07.2020, η «Γυναίκα χωρίς Όνομα» προηγήθηκε του ανταγωνισμού, στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής της, με μέσο όρο 18,4%. Η σειρά κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις της στα γυναικεία κοινά, όπου σε επιμέρους ηλικιακή ομάδα σημείωσε μέσο όρο τηλεθέαση 28,2%. Το σίριαλ παρακολούθησαν 1.042.259 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω για 1’.

Η «Γυναίκα χωρίς όνομα» κέρδισε την αγάπη και την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο επεισόδιο και έγραψε τα τελευταία χιλιόμετρα της πορείας της με δυνατές στιγμές αγωνίας και συγκίνησης.