Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: Είχα 10 χρόνια σχέση με..

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: Είχα 10 χρόνια σχέση με..

Στο περιοδικό Full Life έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου αλλά και για την καλλιτεχνική του διαδρομή ως σήμερα.

-Ποιοι άνθρωποι καθόρισαν την καλλιτεχνική σου διαδρομή;

«Οι γονείς μου και μόνον! Τους ευχαριστώ και μου λείπουν αφάνταστα! Σε εκείνους το οφείλω που με έφεραν στον κόσμο. Κατόπιν μόνος μου βρήκα την ταυτότητα και το δρόμο που ήθελα να ακολουθήσω. Η τύχη βοηθάει τον ταπεινό αλλά και τον θαρραλέο»

-Πού οφείλεται η μεγάλη σου διάρκεια στην υποκριτική;

«Οι γονείς μου, μου έμαθαν το σιγανά και ταπεινά. Άλλωστε, τα αγαθά κήπου κτώνται. Ένα σπίτι χτίζεται τούβλο τούβλο! Είναι μια κουταμάρα για όσους πιστεύουν ότι με ένα εξώφυλλο και μια εφήμερη επιτυχία μπορείς να στήσεις και μια καριέρα. Είναι σαν να χτίζεις παλάτια στην άμμο. Ταλαιπωρήθηκα σε οντισιόν, προσπάθησα πολύ, αγωνίστηκα και έβλεπα ότι θα έρθει η ώρα που οι ανταμοιβές για τις σωστές επιλογές μου, τους  κόπους μιας ζωής, οι αγώνες μου και η προσπάθεια θα πιάσουν τόπο. Μην ξεχνάς ότι είχα 10 χρόνια σχέση με μια σταρ, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Μαζί γράφαμε τα κείμενα για τους Απαράδεκτους και σε μια χρονιά δημιουργήθηκαν 4 πρωταγωνιστές. Δεν ζήλευα τότε, γιατί ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η δική μου σειρά. Πιο πολύ με βοήθησε η αγάπη για την τέχνη μου».