Γιώργος Μπόγρης: “Το πρόστιμο αν βγούμε είναι 3.000 ευρώ”

Γιώργος Μπόγρης: "Το πρόστιμο αν βγούμε είναι 3.000 ευρώ"

Αποκλεισμένος στην Τενερίφη της Ισπανίας, η οποία πλήττεται από τον νέο κορονοϊό είναι ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο μπασκετμπολίστας μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», περιέγραψε πώς έχει η κατάσταση στην χώρα και πως είναι η νέα του καθημερινότητα.

«Το τελευταίο δεκαήμερο είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε μέσα στο σπίτι και από χθες πήρε παράταση για άλλες 15 μέρες τουλάχιστον. Στο νησί (Τενερίφη) δεν έχουμε ακόμη κρούσμα.

Το πρόστιμο αν βγούμε είναι 3.000 ευρώ. Δεν μπορούμε να είμαστε δύο άτομα στο αυτοκίνητο ούτε όταν πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, η κατάσταση είναι λίγο τεταμένη και ότι έχουμε 30 με 35 βαθμούς δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Αν θέλω να επιστρέψω μπορώ, αλλά έχω βάλει στο μυαλό μου το ότι δεν είναι καραντίνα, θέλω να το κάνω για να προστατέψω τους συνανθρώπους μου.

Ξέρω ότι ακόμη και στο σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να πας χωρίς μάσκα και γάντια. Το διαβατήριο όλων για να πας μια βόλτα είναι ο σκύλος. Δεν επιτρέπεται η προσωπική άθληση.

Εγώ έχω κάνει ένα γυμναστήριο μέσα στο σπίτι. Εγώ είμαι τυχερός επειδή ζω σε ουρανοξύστη, έχουμε πολύ μεγάλο πάρκινγκ και με άλλα 2-3 παιδιά που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία πάμε στο πάρκινγκ για να τρέξουμε λίγο και να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση» είπε ο Γιώργος Μπόγρης.