Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Ήταν προσβλητική η πρόταση που μου έκανε ο Alpha”

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Ήταν προσβλητική η πρόταση που μου έκανε ο Alpha”

Στην Έμυ Λιβανίου και στην Huffington Post, παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Alpha, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λόγο που βρέθηκε εκτός καναλιού.

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα από τον Alpha αλλά δεν έχει σημασία. Δεν υπήρχε εκπομπή στον Alpha με τέτοια τηλεθέαση. Αυτό που μου πρότειναν να κάνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο δεν είναι να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι καθημερινό, απογευματινό, σίγουρα όχι.

Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση. Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι που είχε μια πολύ ωραία ροή, έναν πολύ ωραίο πλου. Γιατί μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Λέω προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας και βγαίνω από το καράβι.

Εγώ βγήκα από το καράβι ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό. Είχα να αποδείξω κάτι στον κόσμο για την δική μου ποιότητα; Αυτά έχουν αποδειχθεί, κάνω τηλεόραση πάνω από 25 χρόνια», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.