Αντώνης Ρέμος: Όσα αποκάλυψε σε μια σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση

Αντώνης Ρέμος: Όσα αποκάλυψε σε μια σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ: ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Η προσωπική του Οδύσσεια, η οικογενειακή του ζωή και η καριέρα του στην «Αυτοψία».

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, κάνοντας μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για την προσωπική του Οδύσσεια κατά την ενασχόλησή του με την ομάδα του Ηρακλή και το πως κατάφερε να την ξεπεράσει, την προσωπική του ζωή, αλλά και την καριέρα του.

«Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό: “o Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια”. Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον Αντώνη Σρόιτερ.

Και συνέχισε: «θεωρώ ότι η μεγάλη μου χαρά και η ευτυχία είναι ότι αυτές οι στιγμές δεν πήραν κάτι από τη ζωή μου, δεν μου πήραν την υγεία, δεν μου πήραν το μυαλό. Θα μπορούσα να έχω χάσει το μυαλό μου, θα μπορούσα να είχα μπλέξει με πάθη, με ναρκωτικά, να διαλυθεί το σπίτι μου, να διαλυθεί η μάνα μου, η αδερφή μου, η οικογένειά μου και στάθηκα όρθιος. Βέβαια, πιστεύω ότι ο Θεός, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, κάποια ίαση, ένα φάρμακο, αντίδοτο. Έτσι, μου έφερε έναν άνθρωπο, την Υβόννη που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας».

Ειλικρινής όπως πάντα, ο Αντώνης Ρέμος παραδέχθηκε ότι ζηλεύει, αλλά δεν θέλει να το δείχνει στην αγαπημένη του, ενώ μίλησε και για το φίλο του Παντελή Παντελίδη, λέγοντας πως «κάθε φορά που αναφέρομαι στον Παντελή δεν έχω ειρμό των σκέψεών μου. Είναι ο θυμός μου, η στεναχώρια μου και όλα αυτά μαζί μπερδεύονται».

Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής μίλησε και για τις επικείμενες συναυλίες του με το πιο διάσημο reggae-pop συγκρότημα στον κόσμο, τους UB40, στις 8 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, στις 10 Ιουλίου στην Αθήνα και στις 12 Ιουλίου στη Λεμεσσό. Τέλος, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο single του «Η Ζωή Αλλιώς», που κυκλοφορεί από την Panik Records και, από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay, τη στιγμή που το music video και το lyric video έχουν ξεπεράσει ατα 6 εκατομμύρια YouTube views.

Το βίντεο της συνέντευξης:
https://www.alphatv.gr/show/aytopsia/