Αλλάζει διεύθυνση η θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» και αλλάζει όνομα!

Αλλάζει διεύθυνση η θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» και αλλάζει όνομα!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη και το enikos.gr η θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη»ανακαινίζεται και αλλάζει διεύθυνση αποκτώντας και νέο όνομα. Θα μετονομαστεί σε θέατρο Αθηναΐς καθώς βρίσκεται στον ομώνυμο πολυχώρο!

Στην κεντρική σκηνή για την θεατρική σεζόν 2018-2019 φαίνεται πως θα χτυπήσει ο Χάρης Ρώμας ο οποίος επιστρέφει μετά απο αρκετό καιρό σε σκηνή της Αθήνας.

Η γαλλική φάρσα «Ο Βαφτιστικός της κυρίας» των Ενεκέν, Βεμπέρ και ντε Γκορς, σε μετάφραση και ελεύθερη διασκευή του Χάρη Ρώμα, στη φάρσα αυτή στηρίχτηκε ο Θεόφραστος Σακελλαρίδης για να γράψει τον περίφημο «Βαφτιστικό»του που θεωρείται η δημοφιλέστερη ελληνική οπερέτα όλων των εποχών.

Την σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, ενώ συμπρωταγωνιστούν μαζί του οι: Σωτήρης Καλυβάτσης, Θεοφανία Παπαθωμά, Όθων Μεταξάς, Κατερίνα Τσάβαλου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης και Εύη Κολιούλη.

Στο θέατρο «Αθηναΐς» θα λειτουργήσουν ακόμη Β’σκηνή αλλά και παιδικό στέκι. Την παραγωγή κάνει ο πολυσχιδής Στράτος Μαρκίδης.