ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ – Για 3η χρονιά δίπλα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - Για 3η χρονιά δίπλα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Για 3η χρονιά δίπλα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 12:00 – 15:00  στο Star

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για 3η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει μια αγκαλιά αγάπης για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της, καλούν τους τηλεθεατές να τηλεφωνήσουν στο 19810 από σταθερό ή κινητό ή να στείλουν SMS γράφοντας τη λέξη «χαμόγελο» και αποστολή στον ίδιο αριθμό.  Εδώ και 23 χρόνια το χαμόγελο και τα μάτια του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου μας καθοδηγούν.

Σε αυτή την υπέροχη γιορτή αγάπης και συμπαράστασης, στο πλευρό της Ζήνας θα είναι ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος και ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Κώστα Γιαννόπουλο.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα χαρούμενο γλέντι στο στούντιο της εκπομπής, όπου θα παρευρίσκονται και παιδάκια. Ένα αυθεντικό κρητικό γλέντι θα στηθεί στα Ανώγεια και ένα δεύτερο στη βόρεια Ελλάδα, σε σημείο έκπληξη! To video wall θα μας δείχνει τις περιοχές της χώρας, που συνεισφέρουν και επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του «Χαμόγελου του Παιδιού». Στόχος της εκπομπής είναι να ενώσει το βορρά με τον νότο, τον Πόντο με την Κρήτη.

Στο πλατό θα βρεθούν παιδιά, που μεγάλωσαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», έχουν ενηλικιωθεί πια και μας εκμυστηρεύονται την προσωπική τους ιστορία. Επίσης στο στούντιο θα είναι και γονείς παιδιών, που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και έχουν ευεργετηθεί:

  • Ο Αλέξανδρος, που μεγάλωσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» μαζί με τον αδελφό του, πέρασε στο οικονομικό Πανεπιστήμιο  και πριν λίγες μέρες πήρε το μεταπτυχιακό του.
  • Η Ανδριάνα με τα τρία αδέλφια της, ηλικίας 5 εως 9 ετών, μεγάλωσε με τη βοήθεια του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Ηλεία. Σήμερα είναι 20 ετών και σπουδάζει.
  • Η Μαρία Ελευθεριάδου – Δάλη με το σύζυγό της και το παιδί τους 4,5 ετών, που πάσχει από μια σοβαρή νόσο και το «Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει ολιστική, ψυχοκοινωνική, συμβουλευτική και υλική στήριξη. Οι γονείς είναι άνεργοι.
  • Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μπαμπάς της μικρής Μελίνας, η οποία πάσχει από ογκολογική ασθένεια και τη βοήθησαν στη νοσηλεία της.

Παραγωγή: Green Pixel Productions
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Executive Producer: Σάββας Βέλλας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Ελισάβετ Νικολαϊδου
Συντονισμός εκπομπής: Μαρίκα Μαυρομμάτη
Οργάνωση Παραγωγής: Αργύρης Μανουσόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου