«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Γιορτή αγάπης για το χαμόγελο του παιδιού

«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Γιορτή αγάπης για το χαμόγελο του παιδιού

Και αυτή τη χρονιά η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά για τον σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και καλούν όλους τους τηλεθεατές να ενισχύσουν το έργο του.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 15:00,  η εκπομπή θα οργανώσει μια γιορτή αγάπης και συμπαράστασης για τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με  στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα αλλά και χρηστικά υλικά (ρουχισμός, τρόφιμα, παιχνίδια, σχολική ύλη κλπ) για τις δράσεις του συλλόγου σε όλη την Ελλάδα.

Η Ζήνα θα υποδεχθεί στο πλατό της εκπομπής τον τον πρόεδρό του, Κώστα Γιαννόπουλο και τον γιατρό της μονάδας, Χρήστο Καμπλάτο, οι  οποίοι θα αναφερθούν στα 21 χρόνια κοινωνικής και ανθρωπιστικής δράσης του συλλόγου, που για να συνεχίσει το έργο του χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την πολύτιμη στήριξη όλων μας για να χαμογελάσουν τα πρόσωπα περισσότερων παιδιών.

Στο πλατό θα βρεθούν και θα μιλήσουν εθελοντές και σχολεία αλλά και η ομάδα μπάσκετ «Φάρος Κερατσινίου», η 1η ομάδα, που έχει στις φανέλες της χορηγό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μόνο, που αυτή η ομάδα αντί να παίρνει χρήματα από τον χορηγό της, του δίνει, καθώς σε  κάθε αγώνα, για κάθε χαμένη βολή, δίνουν €10 στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δημιούργησε έναν κουμπαρά για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με την βοήθεια και την ευγενική χορηγία του αγγειοπλάστη Σωτήρη Ρέντζου, ο οποίος τον δημιούργησε από πηλό και τον ζωγράφισε, σύμβολο της προσφοράς και της αγάπης.

Κοντά τους στο πλατό  θα βρεθούν οι δημοσιογράφοι του Star, Μάρα Ζαχαρέα, Παναγιώτης Στάθης, Ράνια Τραγόμαλλου, Βάιος Σύρρος, Γιώργος Σαραντάκος, ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, οι ηθοποιοί Βάνα Μπάρμπα και Δημήτρης Μακαλιάς.

Θα τραγουδήσουν ζωντανά  στο πλατό οι Λάμπης Λιβιεράτος, Γιώργος & Νίκος Ελευθέρας, Αποστολία Ζώη, Χρύσπα και οι ηθοποιοί Όθων Μεταξάς, Γιώργος Γιαννόπουλος και ο πιανίστας Στέφανος Κόκκαλης.

«Αλήθειες με τη Ζήνα» την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, εκτάκτως από τις 12:00 έως τις 15:00, η γιορτή αγάπης και συμπαράστασης για τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».