Έφυγε από τη ζωή η Βέτα Μπετίνη

Έφυγε από τη ζωή η Βέτα Μπετίνη

Άλλος ένας άνθρωπος από το χώρο της υποκριτικής, έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για την Βέτα Μπετίνη που αφήνει την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τετάρτης (18/10).

Η ηθοποιος τις τελευταίες ημέρες και μετά από επιπλοκές που παρουσίασε από μια χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο εξωτερικό, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, στο κτήριο ΑΧΑΠΕ, με προβλήματα στα νεφρά. Το πρωί της Τετάρτης η κατάστασή της παρουσίασε επιδείνωση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και στις 15:45 άφησε την τελευταία της πνοή.

Την είδηση ανακοίνωσε η κόρη της Λιάνα μέσω Facebook, καθώς έγραψε: «Η μανούλα μου έφυγε για το δικό της ταξίδι… Μοναδική της αποσκευή η αγάπη μας».

Η Βέτα Μπετίνη σε μία από τις τελευταίες της τηλεοπτικές εμφανίσεις της, είχε μιλήσει για τα περιττά κιλά που επιβάρυναν την υγεία της, αλλά και την ταλαιπωρία που είχε μετά από χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι.

Η ηθοποιός που ξεχώρισε στα 80’s μέσα από τους ρόλους της, αλλά και με το ταλέντο της στη στιχουργική έφυγε από τη ζωή ξαφνικά αν και τα περασμένα χρόνια είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Από της ποιο χαρακτηριστικές στιγμές στην καριέρα ήταν η τηλεοπτική της εμφάνιση στην σειρά Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη αλλά και στην ταινία Καμικάζι Αγάπη μου με τον Στάθη Ψάλτη.