Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Ασημίνα του GNTM

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Ασημίνα του GNTM

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με την Ασημίνα Χαρίτου.

Συγκεκεριμενα ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του στο ΣΚΑΙ, μίλησε με σκληρά λόγια για την πρώην παίκτρια του GNTM, με αφορμή σχόλια που έκανε η Ασημίνα για την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η ανάρτηση της Ασημίνας του GNTM

«Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή. Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της.

Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας. Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένει σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο» έγραφε, στην ανάρτησή της η Ασημίνα.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ασημίνα

«Έχω τσαντιστεί τώρα. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί της δίνουμε βήμα και από τη δική μας εκπομπή. Τι εκφράζει η κυρία αυτή; Συγγνώμη αλλά θα τσαντιστώ και με την Τρυφίδου τώρα που μου το πούλησε το θέμα το πρωί. Γιατί να δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν εκφράζουν απολύτως τίποτα; Δηλαδή βγήκε η κυρία αυτή να προσβάλει την Κατερίνα Ζαρίφη;

Να βγει η κυρία αυτή που δεν ξέρω ούτε το όνομά της και δεν με ενδιαφέρει και να την ειρωνευτεί, λέγοντας από αποτυχία σε αποτυχία… Είναι απρεπέστατο, είναι αγένεια και δεν καταλαβαίνω γιατί εμείς πρέπει να δίνουμε λόγο σε αυτούς τους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που δεν έχουν καμία υπόσταση, τους δίνουμε υπόσταση εμείς. Έχουμε ευθύνη για το τι παρουσιάζουμε».