Έλληνα καλλιτέχνη: “Κάθε τόσο ο καρκίνος με ξαναθυμάται”

Έλληνα καλλιτέχνη: “Κάθε τόσο ο καρκίνος με ξαναθυμάται”

Στην κάμερα της εκπομπές «Πάμε Δανάη!», παραχώρησε συνέντευξη ο Στέφανος Κορκολής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον καρκίνο, με τον οποίο όπως αποκάλυψε δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα.

Αρχικά, αναφέρθηκε σε μία εκδήλωση καρκινοπαθών στην Κρήτη στην οποία πήρε μέρος πριν από επτά χρόνια και αποκάλυψε ότι πάσχει και ο ίδιος από τη νόσο.

«Όταν έκανα τη συναυλία ήταν μόλις είχα πάθει κι εγώ. Έτυχε κάποιος να το τραβήξει αυτό και επειδή ήταν μια περίοδος νεκρή από ειδήσεις το είπαν. Βεβαίως, μετά όταν ρωτήθηκα όπως ήταν αναμενόμενο απάντησα», δήλωσε ο Στέφανος Κορκολής.

«Ήμουν μια περίπτωση χειρουργήσιμη. Τα χειρουργεία δεν σταματάνε, κάθε τόσο με ξαναθυμάται και πάμε… Δεν έχει τελειώσει», αποκάλυψε στη συνέχεια ο σπουδαίος συνθέτης.

«Πολλοί άνθρωποι είναι σαν κι εμένα, δεν πάμε εύκολα στον γιατρό να κοιταχτούμε, δεν κάνουμε κάθε χρόνο check up. Είναι πολλοί σαν κι εμένα, ήμουν κι εγώ έτσι», παραδέχτηκε ο Στέφανος Κορκολής.

«Το ανακάλυψα βάσει συμπτωμάτων. Εμένα το τσιγάρο με κατέστρεψε, μου δημιούργησε αυτό το κεφάλαιο το δύσκολο. Η πρόληψη είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει ο καθένας για τον εαυτό του. Είναι και το διατροφικό. Εννοείται ότι τα άλλαξα όλα, το τσιγάρο έφυγε».