“Όταν μου τηλεφώνησαν από τον Alpha σκέφτηκα πως με ήθελαν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη”

"Όταν μου τηλεφώνησαν από τον Alpha σκέφτηκα πως με ήθελαν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη"

Για πολλά χρόνια “υπηρετούσε” την ενημέρωση και φέτος αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άλμα… να μεταβεί στην ψυχαγωγία και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Εύη Φραγκάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “People” μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Ελένη;

«Η πρόταση από την Ελένη ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις με άλλο κανάλι, για να συνεχίσω στην ενημέρωση. Ώσπου, ένα μεσημέρι μου τηλεφωνούν από τον Alpha και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Αρχικά, σκέφθηκα πως με ήθελαν για καλεσμένη, αλλά άμεσα μου αποσαφηνίστηκε. Μου λέει η Ελένη:

“Θέλω να τα πούμε λίγο διαφορετικά. Θα σε σκεφτόμουν έτσι, πώς το ακούς;”. Της λέω “Εκπλήσσομαι θετικά. Κυρίως, γιατί είναι πρόκληση για μένα σε μια εποχή που πατάω πολύ καλά στα πόδια μου και δεν προσπαθώ να αρπάξω μια ευκαιρία που δεν θα είναι αυτό που θέλω πραγματικά”. Η θετική της ενέργεια και η στιβαρότητά της ήταν καταλυτικά στοιχεία, για να αποδεχθώ την πρότασή της. Η συνάντησή μας ήταν πραγματικά καρμική».