“Όταν ήμουν στην Μενεγάκη η τηλεοπτική παρέα της, δεν με άφηνε να μιλάω”

"Όταν ήμουν στην Μενεγάκη η τηλεοπτική παρέα της, δεν με άφηνε να μιλάω"

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν μασάει τα λόγια της όλα τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση. Αυτό έκανε και σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Zinapost.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την περίοδο που εργαζόταν στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Τζωρτζέλα, συνεργάστηκες με την Ελένη Μενεγάκη. Στην εκπομπή, υπονόησες ότι οι συνεργάτες της, δεν σε καλοδέχτηκαν τότε. Ποιο κλίμα δηλαδή επικρατούσε; Ένιωσες ανεπιθύμητη;

“Η Ελένη Μενεγάκη μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της, ήμουν προσωπική της επιλογή! Δεν έχω κανένα παράπονο από την Ελένη. Όμως, υπήρχαν συνεργάτες της, πίσω και μπροστά από τις κάμερες, οι οποίοι δεν είχαν την διάθεση να με εντάξουν στην ομάδα τους. Ήμουν η Τζωρτζέλα της σιωπής τότε, όπως είχε σχολιάσει ο Θέμης Μάλλης(γέλια)!

Η τότε τηλεοπτική παρέα της Ελένης, δεν με άφηνε να μιλάω, ούτε να τους κάνω πλάκα. Ένιωθα ανεπιθύμητη και γι’ αυτό δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ στο πάνελ. Έκανα φίλους, πίσω από τις κάμερες, όπως ο Τάσος Τεργιάκης, η Κάλλια Καστάνη, ο Ευτύχης Γρυφάκης, ο Κώστας Θεοδώρου, η Ασπασία Κάρλου, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, και συνεχίζω να τους εκτιμώ”.