Όσα είπε ο Κωστής Σαββιδάκης για τις “Άγριες Μέλισσες” και το τηλε-προξενιό σε συμπρωταγωνιστή του!

Όσα είπε ο Κωστής Σαββιδάκης για τις “Άγριες Μέλισσες” και το τηλε-προξενιό σε συμπρωταγωνιστή του!

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι πρόκειται να συμβεί στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου κρατά τον ρόλο του παπα-Γρηγόρη, ενώ φρόντισε να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό ότι ένας συμπρωταγωνιστής του είναι ελεύθερος και διαθέσιμος για σχέση.

Αρχικά, ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε για τα βραβεία που απέσπασε σε διεθνή Φεστιβάλ με την ταινία «Με άλλα μάτια» στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Δεν θα δεχτεί να κάνει τον εξορκισμό στον Μιλτιάδη ο παπα-Γρηγόρης. Θα του φερθεί λίγο σκληρά του Μιλτιάδη. Μπορεί ως ιερέας αλλά δε θα το κάνει γιατί είναι σίγουρος ότι δεν είναι δαιμονισμένος», αποκάλυψε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Παράλληλα, δήλωσε ότι το πιο συναρπαστικό backstage ήταν στην κηδεία του Κυπραίου. «Στις δύσκολες σκηνές κάποιες στιγμές κι εμείς κάνουμε πιο ανάλαφρη την ατμόσφαιρα», υπογράμμισε ο Κωστής Σαββιδάκης, προσθέτοντας: «Στην κηδεία του Κυπραίου γελάσαμε πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι διατηρεί μία πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Σουξέ, εντός και εκτός γυρισμάτων. «Είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και μόνος, οπότε όποια κυρία θέλει να στείλει μήνυμα», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου, κάνοντας δημόσιο προξενιό στον καλό του φίλο που υποδύεται τον αστυνόμο Προύσαλη.