Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στο φινάλε για το “Καλύτερα δε γίνεται”

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στο φινάλε για το “Καλύτερα δε γίνεται”

Αυλαία έριξε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται”.

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε στους τηλεθεατές καλό καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της.

“Πριν σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω πάρα παρά πολύ πρώτα από όλα εσάς και το λέω με πολύ μεγάλη ειλικρίνεια και με αληθινή αγάπη.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και σας ευχαριστώ πάρα πολύ, που για μια ακόμη φορά μας δείξατε την αγάπη σας, μας δείξατε την προτίμησή σας, μας δώσατε τα σχόλια σας και την κριτική σας – αυστηρή πολλές φορές που είναι πιο χρήσιμη- μέσα από τα social media της εκπομπής, με mail, με μηνύματα, με όλους τους τρόπους.

Θέλω να σας υποσχεθώ, να δεσμευτώ ότι επιστρέφοντας – πρώτα ο Θεός- θα είμαστε ακόμη καλύτεροι σε πολλούς τομείς. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους δημοσιογράφους αυτής της εκπομπής, που δουλέψαν και δουλεύουν δίνοντας το 110 % του εαυτού τους για να κάνουν την εκπομπή αυτή πραγματικότητα.

Να ευχαριστήσω τον Περικλή, τον σκηνοθέτη μου, τον παραγωγό μου, την Μαίρη την Κούσουλα, που ήταν και είναι η αρχισυντάκτρια της καρδιάς μου, όλα τα παιδιά, τους τεχνικούς και βέβαια όλους εσάς έναν έναν ξεχωριστά, γιατί είστε λουλούδια. Σας ευχαριστώ για όλα”, είπε η Ναταλία Γερμανού στο φινάλε της εκπομπής της.