Όσα δήλωνε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για το σεξ και τις γυναίκες όταν έμπαινε στο “Big Brother”

Όσα δήλωνε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για το σεξ και τις γυναίκες όταν έμπαινε στο "Big Brother"

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης όπως έγινε γνωστό είναι εκτός «Big Brother», μετά τον σάλο αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί βιασμού.

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο, αλλιώς έχει βιασμό» είπε ο ίδιος μιλώντας με τους συμπαίκτες του.

Ποιος είναι, όμως, ο παίκτης απομακρύνθηκε από την παραγωγή του «Big Brother»;

Στο συνοδευτικό κείμενο που είχε αποστείλει από τον ΣΚΑΪ για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, αναφέρονταν τα εξής: «Είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender. Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του».

Στο εισαγωγικό του βίντεο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είπε, μεταξύ άλλων: «Στο Big Brother δήλωσα συμμετοχή για την εμπειρία και φυσικά το έπαθλο. Δεν μπορώ να κάνω σίγουρα παρέα με τους γκέι. Δεν θέλω να μου τρίβονται, σαλιαρίζουνε, να με φιλάνε… Δεν θέλω τέτοια, μακριά καλύτερα.

Αυτό που με ενοχλεί είναι η ειρωνεία. Το σεξ στη ζωή μου παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Δηλαδή και άρρωστος να είμαι, άμα δεν έχουμε σεξ θα πεθάνω. Ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να με τρελάνει, είναι μια γυναίκα να με γράφει κι εγώ να την κυνηγάω σαν τον σκύλο».