Όσα γνωρίζουμε για το docuseries του Netflix για τον David Beckham

Όσα γνωρίζουμε για το docuseries του Netflix για τον David Beckham

Μετά το The Last Dance για τον Michael Jordan και την αυτοκρατορία των Chicago Bulls στο NBA, θα δούμε στο Netflix ένα docuseries για τον David Beckham.

Η πλατφόρμα streaming έκανε στον βετεράνο του ποδοσφαίρου και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη σύγχρονη ιστορία του αθλήματος μία πρόταση που ήταν αδύνατον να αρνηθεί και η σειρά ντοκιμαντέρ για τον ίδιο και την οικογένειά του είναι ήδη στα σκαριά.

Η χρυσή συμφωνία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της The Sun, ο Βρετανός σταρ θα αμειφθεί με 18 εκατομμύρια ευρώ από το Netflix για το docuseries, ο τίτλος του οποίου παραμένει προς το παρόν άγνωστος. Την παραγωγή του θα αναλάβουν από κοινού η πλατφόρμα και η grooming εταιρεία του Becks, Studio 99.

Το story

Τα επεισόδια (άγνωστος ο αριθμός τους) θα ξεδιπλώσουν το κουβάρι της επαγγελματικής πορείας του 45χρονου, από τα πρώτα του βήματα στα γήπεδα μέχρι το ποδοσφαιρικό πάνθεον, αλλά και της προσωπικής του ζωής, από τη γνωριμία του με την σύζυγό του, Victoria και τον ερχομό των τεσσάρων παιδιών τους μέχρι το φιλανθρωπικό του έργο και τις εξωγηπεδικές, επαγγελματικές του δραστηριότητες . Μάλιστα, το πρώτο επεισόδιο λέγεται ότι θα ανοίγει με τον Beckham να παίζει μπάλα στο πίσω μέρος της αυλής του πατρικού του με τον πατέρα του, Ted.

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις και σχόλια του οικογενειακού του περιβάλλοντος, πρώην συναδέλφων του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και αντιπάλων του, καθώς και διάσημων φίλων του, όπως είναι ο Βρετανός κωμικός και παρουσιαστής James Corden.

Η πρεμιέρα

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Beckham δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix πριν το 2022.