Όσα αποκάλυψε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα για την κατάσταση της υγείας του

Όσα αποκάλυψε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα για την κατάσταση της υγείας του

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί Σου», μίλησε η κόρη του Κωστα Βουτσά, Σάντρα και αναφέρθηκε για την πορεία της υγείας τους ηθοποιού η οποία φάνηκε να είναι συγκρατημένα αισιόδοξη.

«Ο πατέρας μου έχει ένα βεβαρημένο σύστημα αναπνευστικό και λόγω ηλικίας και λόγω άσθματος χρόνιου κλπ… Έπαθε πάλι μια λοίμωξη, γιατί όπως ξέρεις, όποιος έχει παιδιά αρρωσταίνει συνέχεια τέλος πάντων και οι γιατροί επέλεξαν να τον διασωληνώσουν και να τον βάλουν σε καταστολή για να είναι σίγουροι ότι δεν θα κουράζεται η καρδιά του και το σύστημά του. Ουσιαστικά, για να τον ξεκουράσουν, δηλαδή, δεν τον βάλανε επειδή αναγκαστήκανε να τον βάλουν, να τον διασωληνώσουν.

Το έκαναν από επιλογή για να ξεκουράσουν το σύστημά του, αυτό. Είναι σταθερός, αυτά. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζομαι εύκολα, προτιμώ να περιμένω το αποτέλεσμα κι επειδή πάντα, όποιος και να είσαι, σε όποια ηλικία, σε μια έτσι δύσκολη κατάσταση, σου λέει το πρώτο 48ωρο. Αν δεν περάσουν οι πρώτες 48 ώρες, κανείς δεν σου λέει είναι καλά ή δεν είναι καλά», είπε η Σάντρα Βουτσά.