Όσα έγιναν στο πρώτο “τυφλό” ραντεβού της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry

Όσα έγιναν στο πρώτο “τυφλό” ραντεβού της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry

Στη δημοσιότητα έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία τόσο για τη σχέση του Πρίγκιπα Harry με την βασιλική οικογένεια και τον αδερφό του William, αλλά και για το πώς ξεκίνησε η σχέση του με την Meghan Markle, που κατέληξε τελικά σε γάμο.

Μάλιστα σύμφωνα με το βιβλίο, “Finding Freedom”, το πρώτο ραντεβού μεταξύ του Harry και της Meghan κανονίστηκε σε κλαμπ του Σόχο από κοινό φίλο του ζευγαριού, η ταυτότητα του οποίου μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand, η συνομιλία μεταξύ του ζευγαριού κύλησε εύκολα καθώς απολάμβαναν ποτά μαζί – μπύρα για τον Harry και μαρτίνι για την Meghan.

Αυτή η πρώτη συνάντηση διήρκεσε τρεις ώρες και την επόμενη μέρα το ζευγάρι βρέθηκε ξανά στο ίδιο εστιατόριο στο Soho για δείπνο. Αυτή τη φορά, έγιναν περαιτέρω προσπάθειες για να διατηρηθεί μυστική η συνάντησή τους.

Μπήκαν μέσω της εισόδου του προσωπικού και εξυπηρετήθηκαν από έναν μόνο σερβιτόρο όλη τη νύχτα. “Ο Harry ήξερε ότι θα ήταν μαζί εκείνο το βράδυ”, μοιράστηκε ένας φίλος του.