Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του: Press Party για τη παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη

Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του: Press Party για τη παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη

Εκλεκτούς καλεσμένους αλλά και εκπροσώπους του Τύπου υποδέχτηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης το βράδυ της Τρίτης, στο κέντρο της Αθήνας, για ένα λαμπερό Press Party με αφορμή το πρώτο του θεατρικό έργο, “Όποιος θέλει να χωρίσει….να σηκώσει το χέρι του” το οποίο θα ανέβει στο Θέατρο Ήβη.

Εκεί βρέθηκε και ο θίασος της παραστάσεις που αποτελείται από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, τη Μαριλού Κατσαφάδου, την Ανθή Σαββάκη, τον Γιώργο Σαββίδη, τον Γιάννη Κουκουράκη, τον Πάνο Νάτση, τον Αποστόλη Ψαρρό και την Κατιάνα Μπαλανίκα, ενώ σε διπλή διανομή με την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, θα δούμε την η Γωγώ Καρτσάνα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράφει και σκηνοθετεί την θεατρική κωμωδία της χρονιάς «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!» “Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια.

Λίγα Λόγια για το έργο:

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Μετά από 16 χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά ξανά σκηνοθετικά και σεναριακά την μοναδική Κατιάνα Μπαλανίκα και μαζί δημιουργούν – μάλλον αν κρίνουμε από τις προηγούμενες επιτυχίες τους – την κωμωδία της χρονιάς.

Μαζί της στη σκηνή μια ομάδα νέων ηθοποιών μεταξύ των οποίων είναι οι: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης και Αποστόλης Ψαρρός.

Μια μοντέρνα ιστορία τοποθετημένη στα σημερινά δρώμενα δείχνει τις ιστορίες απλών, καθημερινών ανθρώπων, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν και οι ίδιοι και το κοινό το αύριο που μας χτυπά την πόρτα.

Τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ήβη θα βιώσουμε τον έρωτα και την απιστία και θα γίνουμε μάρτυρες μιας σειράς αποκαλύψεων που θα μας κάνει να λυθούμε στα γέλια.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.