Όνομα έκπληξη στο «Μαριχουάνα Στοπ»!

Όνομα έκπληξη στο «Μαριχουάνα Στοπ»!

Η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα από τα πρόσωπα που μεσουράνησε τη δεκαετία των ’90 στο modeling και κατάφερε με επιτυχία να περάσει στο χώρο της υποκριτικής με συμμετοχές τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο κάνοντας παράλληλα κάποιες επιλεγμένες δουλειές στο χώρο της μόδας.

Τη φετινή σεζόν η Βίκυ Κουλιανού θα συμμετέχει στη θρυλική αναβίωση της κινηματογραφικής ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ» στο θέατρο από τον Γιώργο Βάλαρη, με πρωταγωνιστές τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Ναι ισχύει. Ξεκινάμε πρόβες για το έργο και θα συμμετέχω στην παράσταση, ωστόσο περισσότερα θα μπορούσαμε να πούμε σε μερικές ημέρες», είπε η Κουλιανού στην εφημερίδα Espresso.

Ο ρόλος που της προτάθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θεωρείται καθοριστικός για την πλοκή του έργου. Πρόκειται για τον ρόλο που κρατούσε στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη η Σταρ Ελλάς 1968, Μιράντα Ζαφειροπούλου.

Με τον Τόλη Βοσκόπουλο να κρατάει το τιμόνι της παράστασης και έχοντας στο καστ τούς Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μπέσυ Μάλφα, Θανάση Βισκαδουράκη, Φωτεινή Ντεμίρη, Πέτρο Ξεκούκη, Μαριέλλα Σαββίδου, Ρέα Τουτουνζή, Μαρία Ιωαννίδου αλλά και τη Βίκυ Κουλιανού, ολοκληρώνεται η υπερπαραγωγή του σκηνοθέτη και ηθοποιού Γιώργου Βάλαρη, η οποία θα ανέβει στο Gazi Live Theater, ενώ οι παραστάσεις να αρχίσουν στις αρχές του Νοεμβρίου.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather