Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος

Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕΖΟΝ 2019/2020

ΟΜΙΛΙΕΣ

Ομίλια κας Εύης Κουτσαυτάκη, Διευθύνουσας Συμβούλου Ομίλου ΣΚΑΪ

«Καλησπέρα σας και καλώs ήρθατε στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική περίοδο 2019-2020.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ΣΚΑΪ διατήρησε την πρώτη θέση στην τηλεθέαση, έναντι ενός πολύ ισχυρού ανταγωνισμού. Ειδικότερα στην ενημέρωση δικαιώθηκε για τις επιλογές του και επιβραβεύτηκε με την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού παραμένοντας σταθερός στις αρχές του, αγνοώντας επιθέσεις και επικρίσεις σε όλα τα επίπεδα.

Φέτος, φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι στον τηλεοπτικό στίβο, έχοντας αφουγκραστεί τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, επιδεικνύοντας ισχυρά αντανακλαστικά, ευελιξία, προσαρμοστικότητα και αποφασιστικότητα.

Το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ χαρακτηρίζεται από πολυσυλλεκτικότητα και σημαντικές συνεργασίες. Προσφέρουμε στον τηλεθεατή εκπομπές και πρόσωπα που έχει αγαπήσει, ενώ ταυτόχρονα προτείνουμε ολοκαίνουργιες τηλεοπτικές επιλογές ή και νέες εκδοχές παλαιών αγαπημένων προγραμμάτων. Θετική διάθεση, αισιοδοξία, χαρά, γέλιο, τραγούδι, διαδραστικότητα, αλλά και αγωνία, περιπέτεια, φιλίες, κοινωνικός προβληματισμός είναι τα χαρακτηριστικά των εκπομπών που θα προτείνουμε για την φετινή χρονιά. Ένα ολοκαίνουργιο πολυεπίπεδο πρόγραμμα, υψηλών προδιαγραφών το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα αγγίξει και θα ικανοποιήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η ενημέρωση και φέτος αποτελεί φυσικά σημαντικό πυλώνα του προγράμματος του ΣΚΑΪ, στον οποίο συνεχίζουμε να επενδύουμε, καθώς τόσο καθημερινά όσο και στις περιπτώσεις έκτακτων ή σημαντικών πολιτικών γεγονότων ο ΣΚΑΪ κυριαρχεί στην συνείδηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού κοινού ως η πρώτη επιλογή για την ενημέρωσή του. Ο ΣΚΑΪ διαθέτει την πιο ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, η οποία υπηρετεί την ενημέρωση και την έρευνα με κατάρτιση, αξιοπιστία, σοβαρότητα, ψυχραιμία αλλά και σαφή πολιτική τοποθέτηση, με αφοσίωση και σε πολλές περιπτώσεις με αυταπάρνηση.

Αλλά, ΚΑΙ η εικόνα του ΣΚΑΪ αναβαθμίζεται πλήρως, καθώς φέτος ολοκληρώνεται η επένδυση στον πιο σύγχρονο τηλεοπτικό εξοπλισμό που θα του επιτρέψει την παραγωγή όλων των εκπομπών του, εξωτερικών και εσωτερικών παραγωγών σε High Definition. Σε συνδυασμό δε με την μοναδική στην ελεύθερη ελληνική τηλεόραση επένδυση σε τρισδιάστατα γραφικά, (μία αίσθηση πήρατε από τις εκλογικές βραδιές), ο ΣΚΑΪ θα πρωτοπορήσει για άλλη μία φορά και στον τομέα της τεχνολογικής καινοτομίας.

Ωστόσο, θα ήθελα να αναφέρω ότι η συνεχής επένδυση του ΣΚΑΪ πραγματοποιείται πάντα ακολουθώντας συγκεκριμένες στρατηγικές, με συνέπεια και ευθύνη, διατηρώντας ταυτόχρονα την αυτοτέλεια του και την οικονομική του επάρκεια. Άλλωστε τα οικονομικά αποτελέσματά μας καταδεικνύουν ότι είμαστε το μόνο ιδιωτικό τηλεοπτικό μέσο με θετικό πρόσημο και υγιές οικονομικό προφίλ, έναντι του ανταγωνισμού, γεγονός που μας καθιστά μία δυνατή επιχείρηση με σαφή προοπτική περεταίρω ανάπτυξης.

Μετά από μία μακρά περίοδο οικονομικής ύφεσης και στασιμότητας στην αγορά μας, στον ΣΚΑΪ έχουμε την αισιοδοξία ότι αρχίζουμε να διακρίνουμε την αρχή μίας περιόδου όπου η συνολική ανάπτυξη μπορεί και να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, γεγονός που θα ενισχύσει σημαντικά την δαπάνη στο βασικό διαφημιστικό μέσο, την τηλεόραση.

Από την νέα κυβέρνηση, αναμένουμε να ολοκληρώσει την χορήγηση νόμιμων θεματικών και περιφερειακών αδειών, ώστε να γνωρίζουμε όλοι την τελική εικόνα του τηλεοπτικού χάρτη και παράλληλα προσδοκούμε ότι θα διορθώσει άμεσα τις στρεβλώσεις που έχουν επιφέρει καταχρηστικές νομοθετικές ρυθμίσεις του παρελθόντος στην λειτουργία του κλάδου μας, ώστε κάποια στιγμή, για αλλαγή, να λειτουργήσουμε και εμείς σε ένα ενιαίο με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις εμπορικό πλαίσιο ελεύθερης αγοράς, η οποία δεν θα διέπεται από ολοκληρωτικές και εκβιαστικές λογικές.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου στον ΣΚΑΪ για την πολλή και εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν καθώς και τον κ. Αλαφούζο για την στήριξή του και στο νέο αυτό εγχείρημα.

Σας ευχαριστώ και καλή σας συνέχεια»

Ομίλια κ.Βασίλη Παπαδρόσου, Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Ομίλου ΣΚΑΪ

«Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας καλωσορίσω στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ. Μία ημέρα μεγάλης χαράς για όλους μας, όποιον τομέα και αν υπηρετούμε σε αυτό τον σταθμό, καθώς ξέρετε, η σημερινή ημέρα έχει τη χαρά που έχουν τα γεννητούρια.

Ο κάθε ένας από εμάς εδώ σήμερα, δούλεψε σκληρά το προηγούμενο διάστημα, ώστε απόψε να σας παρουσιάσουμε το νέο που γεννιέται αυτή τη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Είμαστε όλοι πάρα πολύ περήφανοι γι’ αυτό και ευχόμαστε αυτήν την προσπάθεια να την αγκαλιάσει και το ελληνικό κοινό.

Σε ότι αφορά όμως στην ενημέρωση, την οποία εγώ εκπροσωπώ, θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω έναν τόνο προσωπικό και να πω πριν από όλα ότι αισθάνομαι υπερήφανος που από τις αρχές του χρόνου ηγούμαι του ενημερωτικού τομέα του ΣΚΑΪ. Αυτόν τον σταθμό που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, η ενημέρωση ήταν και συνεχίζει να είναι συνυφασμένη με την ίδια του την ύπαρξη.

Μετά από 35 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μου στην τηλεοπτική ενημέρωση, σε πολλές θέσεις, από ρεπόρτερ μέχρι τα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια της τηλεόρασης, θέλω να πω ότι το να είμαι επικεφαλής της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ είναι όχι μόνο πρόκληση, αλλά και ένα μεγάλο προσωπικό δώρο.

Και το λέω αυτό, γιατί πέρα από τη ντιενεϊκή σχέση που έχει αυτός ο σταθμός με την ενημέρωση, εδώ έχω την τύχη να συνεργάζομαι με τους καλύτερους των καλυτέρων. Με μία ομάδα που θα ζήλευε κάθε διευθυντής ειδήσεων, ακόμη και σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.

Με τους καλύτερους παρουσιαστές, με τους καλύτερους αναλυτές και τους καλύτερους ρεπόρτερ.

Και αυτό τι παράγει;Παράγει το απόλυτο ειδησεογραφικό αποτέλεσμα. Παράγει τηλεοπτική ενημέρωση που έχει: εγκυρότητα, ποιότητα και βάθος. Αστραπιαία αντανακλαστικά και αμεσότητα. Μία ενημέρωση με τόλμη, με πυγμή, μία ενημέρωση που εμπνέει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Μία ενημέρωση που σέβεται, που δεν φοβάται, αλλά και που δεν σε σνομπάρει. Γιατί στον ΣΚΑΪ αντιμετωπίζουμε τους τηλεθεατές ως πολίτες και όχι ως τηλεοπτική μάζα. Αλλά και τηλεοπτική ενημέρωση με την πιο δυνατή εικόνα, που αξιοποιεί τα πλέον σύγχρονα μέσα και εφαρμογές που προσφέρει σήμερα η παγκόσμια τεχνολογία.

Αυτή την εμπιστοσύνη των πολιτών την βλέπουμε να μεγεθύνεται διαρκώς. Δεν ήταν τυχαίως ο γενναιόδωρος και αφοπλιστικός, επιτρέψτε μου να πω τρόπος με τον οποίο μας επιβράβευσαν στα μεγάλα πολιτικά γεγονότα του καλοκαιριού, όταν μας έδωσαν τρεις διαδοχικές μεγάλες πρωτιές, καθιστώντας μας απόλυτους πρωταγωνιστές στην ενημέρωση.

Και γιατί συνέβη αυτό; γιατί αφενός ο ΣΚΑΪ κεφαλαιοποίησε τη σταθερή αφοσίωσή του στην ενημέρωση και αφετέρου γιατί πήραμε την εμπειρία και τη γνώση και την παντρέψαμε με όλα όσα φέρνει το μέλλον στην τηλεόραση. Αυτό το «μέλλον» δε, από Δευτέρα θα το δείτε να δίνει παρόν και μάλιστα καθημερινό παρόν στα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ.

Κλείνοντας θα μου επιτρέψετε να πω, ότι όλο αυτό που περιέγραψα, ως μία ασυγκράτητη δύναμη ενημερωτικού πυρός… δεν θα υπήρχε αν δεν συνοδευόταν από την αμέριστη συμπαράσταση της Διευθύνουσας Συμβούλου Εύης Κουτσαυτάκη και από ένα όραμα. Το όραμα του Γιάννη Αλαφούζου, με τον οποίο είναι τιμή να συνεργάζομαι. Και δεν διστάζω να πω ότι με συγκινεί και δεν σταματά να με εκπλήσσει ο τρόπος με τον οποίο καθημερινά τον βλέπω να μοιράζεται την αγωνία μου για τα μικρά και τα μεγάλα θαύματα της δουλειάς μας.

Όλα αυτά λοιπόν μου δίνουν το έναυσμα, την έμπνευση για να δώσω σε αυτόν το σταθμό τον καλύτερο εαυτό μου.

Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα.

Τιμώ αυτήν την ομάδα και με τιμά αυτή που με εμπιστεύεται για να είμαι ο προπονητής της.

Σας ευχαριστώ πολύ και καλή μας νέα σεζόν.»

Ομίλια κ.Λοΐζου Ξενόπουλου, Διευθυντή Προγράμματος

«Και τώρα η σειρά του ΣΚΑΪ…

Εξελίχθηκε, γέμισε χρώματα, άλλαξε μέγεθος, έγινε λεπτή κ έξυπνη. Την δαιμονοποίησαν, την κατηγόρησαν για τα πάντα αλλά κ την αγάπησαν με πάθος. Δεν αναφέρομαι στην καινούργια ηρωίδα των Γεωργίου-Δημητρίου, αλλά στην τηλεόραση.

Πριν από 1,5 χρόνο περίπου, σε κάποιες ατέλειωτες ολονύχτιες συζητήσεις, θέσαμε ένα στόχο: ο ΣΚΑΪ να μην είναι μονάχα το κανάλι αναφοράς στην Ενημέρωση αλλά να γίνει το κανάλι αναφοράς κ στην Ψυχαγωγία. Ο ΣΚΑΪ να είναι το μοναδικό κανάλι στην Ελλάδα που μπορεί να ισχυριστεί πως συνδυάζει το κύρος της ενημέρωσης με την ποιοτική ψυχαγωγία.

Κ κάπου εκεί έγινε το πρώτο βήμα για την επόμενη μέρα. Ο Αντώνης Κανάκης κ η παρέα του, με το Ράδιο Αρβύλα κ το Βινύλιο έδωσαν το έναυσμα για την αλλαγή , για να πνεύσει νέος αέρας στον αέρα μας.

Για την ενημέρωση τα ξέρετε. Σας τα είπε κ τόσο ωραία κ εύγλωττα ο κ. Παπαδρόσος. Όταν η πλειονότητα των τηλεθεατών στρέφεται στην Ενημέρωση του ΣΚΑΪ στα κρίσιμα γεγονότα είναι σαφές πως το κύρος κ η αξιοπιστία είναι εκείνο που την χαρακτηρίζει.

Πιστεύουμε πως με το Πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει φέτος είμαστε στον σωστό δρόμο. Φυσικά δε γίνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει χρόνο, θέλει υπομονή, θέλει επιμονή κ πάνω από όλα θέλει πίστη. Πάντως το γεγονός πως ο Ανταγωνισμός οδηγήθηκε σε πρωτοφανή κλιμάκωση παραγωγών δείχνει πως κάτι γίνεται σωστά.

Έτσι, σήμερα με χαρά μπορούμε να σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα..

Kαι με περηφάνια να λέμε: ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ…

Οι πιο αγαπημένοι ηθοποιοί. Οι πιο ξεχωριστοί παρουσιαστές. Οι πιο μεγάλοι Stars. Οι πιο εμπνευσμένοι δημιουργοί.

Η ουσία οποιουδήποτε πράγματος που είναι πετυχημένο, είναι να είναι ολοκληρωμένο. Και το φετινό πρόγραμμα είναι πλήρες.

Βάζουμε τη σφραγίδα μας στην ελληνική μυθοπλασία. Ψάχνουμε καινούργιους μύθους. Aλλά εξίσου, είναι ενδιαφέρον πιστεύουμε, να λέμε ιστορίες από τα παλιά με μια νέα, διαφορετική φρέσκια οπτική.

Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά. Το revival της εμβληματικής σειράς που όλοι της γενιάς μας (κ όχι μόνο…) περιμένουμε. Η σειρά που προσωπικά με συγκινεί όσο κανένα άλλο πρόγραμμά μας, αφού πέρα από την αγάπη που έχω στην Μιρέλλα, στον Λάμπη κ στα παιδιά (μεγαλώσαμε μαζί), συγκινήθηκα που είδα το μικρό μου μπλε mini που δέσποζε στην αφίσα του πρώτου Λόγω Τιμής να ξανατσουλάει κ στον νέο κύκλο. Αναγκάστηκα, δε, μετά από 20 χρόνια να αλλάξω λάστιχα για να μην τρακάρει ο Πυρπασόπουλος.

Οι 8 λέξεις του Ανδρέα, της Βάνας κ του Κούλλη. Ένα πολιτικό θρίλερ, μια δυνατή ιστορία αγάπης… Ένα απροσδόκητο δοκίμιο για το πως δεν δαμάζονται τα βασικά ένστικτα του ανθρώπου. Αναφορές σε πραγματικά πρόσωπα κ καταστάσεις είναι κ δεν είναι τυχαίες.

Δυο δραματικές σειρές που θα είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι της Prime Time

Για τις στιγμές πoυ θέλουμε να αποφορτιστούμε κ να φτιάξουμε τη διάθεσή μας, ετοιμάσαμε δυο κωμικές σειρές που έρχονται να αναπληρώσουν το κενό του καλού, ευφυούς χιούμορ.

Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας

Όλοι έχουμε βιώσει έστω κ μια φορά την παραζάλη της γενικής συνέλευσης μιας πολυκατοικίας. Όταν το ζούμε συνήθως κλαίμε, όταν όμως θα το βλέπουμε στις οθόνες μας θα γελάμε. Ο αυτοσαρκασμός στη νέα αυτή ηθογραφία είναι σχεδόν μαζοχιστικός. Ίσως σε λίγο καιρό να αλλάξει η προκλητική ρήση κ πια να λέμε «Θα γίνει της… πολυκατοικίας»

Room Service, πλιζ

Σε μια χώρα που το airbnb έχει κατακτήσει κάθε σπιθαμή εδάφους, ένα ξενοδοχείο θα αλλάξει τους κανόνες του hospitality. Το προσωπικό είναι συνέχεια σε παροξυσμό. Οι πελάτες πιο αναποφάσιστοι κ από το βρετανικό κοινοβούλιο. Κ όλα αυτά δοσμένα με την αιρετική γραφή του Αλέξανδρου Ρήγα. Φοβάμαι μήπως παραφήσαμε ελεύθερη τη φαντασία του.

Δυο κωμικές σειρές που θα μετατρέψουν τα σπίτια μας σε έργο του Ντα Βίντσι, θα τρώμε όλοι από την ίδια μεριά του τραπεζιού, όπως στον Μυστικό Δείπνο.

Όλοι Στον ΣΚΑΪ

Η ψυχαγωγία κρατάει τα σκήπτρα και φέτος… Με ακριβοθώρητες μετεγγραφές, με κομβικές μετακινήσεις αλλά και με σταθερές αξίες …

Ο ναυαγός/ερημίτης Γιώργος Λιάγκας βαρέθηκε να σιωπά κ κολύμπησε μέχρι τα ανοιχτά του Φαλήρου για να φτιάξει μια ομάδα που μάλλον θα είναι αναρχικά λαλίστατη. Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Κάλια Ελευθερίου κ η Κατερίνα Γκαγκάκη. Μας ενημερώνουν, μας ψυχαγωγούν μας προετοιμάζουν όχι μόνο για αυτά που συνέβησαν αλλά κ για αυτά που θα συμβούν.

Στο τρέιλερ ο Νίκος Μουτσινάς μπουγελώνεται με βόμβες χρώματος. Λέτε να έχουν την ίδια διάθεση κ οι τηλεθεατές από το σπίτι τους; Χωρίς αιδώ, πάντως, ο Νίκος θα μας δώσει βραβεία Χρυσής Τηλεόρασης, θα τσεκάρει αν ντυνόμαστε καλά και φυσικά θα μας κρατά σε αγωνία για το πως θα τρολάρει τους καλεσμένους του.

Τα τηλεπαιχνίδια έχουν κ εκείνα την τιμητική τους στο νέο πρόγραμμα. Παίρνουμε ρίσκο με τα next generation game shows, ενώ επαναφέρουμε κ το πιο αμφιλεγόμενο.

Ποιος δεν έχει κάτσει σε ένα μπαρ κ να αναρωτηθεί πόσο χρονών είναι ο/η απέναντι του;

Στο GMA ο Γιώργος Λιάγκας άρτι αφιχθείς από το ερημονήσι παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι όπου μαντεύουμε ηλικίες κ μας πιάνει κατάθλιψη όταν συνειδητοποιούμε τη δική μας. Παρηγοριά τα 50,000 ευρώ που μπορεί να κερδίσουμε.

Φαίνεται πως η ροπή του Σάκη Τανιμανίδη στην περιπέτεια δεν έχει τελειωμό. Αποφάσισε, επί ελλαδικού εδάφους αυτήν τη φορά, να μας αναστατώσει με το πιο εκρηκτικό τηλεπαιχνίδι, το BOOM. Ένας Σάκης πιο ανατρεπτικός από ποτέ σε ένα παιχνίδι που πραγματικά σκάει στον ΣΚΑΪ.

-Ποια Δευτέρα τρώμε παραδοσιακά τη λαγάνα;

-Τη Μεγάλη Δευτέρα!

Όχι δεν είναι ατάκα του Ρήγα, είναι ο Πιο Αδύναμος Κρίκος.

Το αμφιλεγόμενο παιχνίδι που έγινε viral επιστρέφει στις οθόνες μας. Και είναι το μοναδικό παγκοσμίως που έχει τον ίδιο παρουσιαστή σε δυο χώρες, Τον Τάσο Τρύφωνος.

Δεν μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμά μας το απόλυτο μουσικό σόου του πλανήτη. Το VOICE για 4η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Άπειρες οι φήμες που συνοδεύουν την επανέναρξή του. Όμως, το μόνο βέβαιο είναι πως θα είναι πάντα το καλύτερο τραγουδιστικό show της τηλεόρασης.

Και φυσικά τα βράδια του Σαββάτου…έχουν το δικό τους ρυθμό για 16η χρονιά… Δε χρειάζεται συστάσεις… Σπύρος Παπαδόπουλος, στην Υγειά μας Ρε παιδιά…

Για τη συμβολική συνδρομή του Αντώνη Κανάκη αναφέρθηκα στην αρχή.

Για την κορυφαία εκπομπή σάτιρας, που είναι η πιο disruptive στιγμή της τηλεόρασης, τα λόγια είναι περιττά.

Το ίδιο κ για το πιο γλυκό νοσταλγικό τριπάκι της τηλεόρασης, το Βινύλιο (την αγαπημένη μου εκπομπή)

Τα off το Σαββατοκύριακο αποκτούν ταυτότητα

Η κ. Στεφανίδου βγάζει την pencil φούστα της κ φοράει το τζιν της κ γίνεται η Τατιάνα της διπλανής πόρτας που μας προσκαλεί σε ένα χαλαρό ευδιάθετο σαββατιάτικο κ κυριακάτικο απόγευμα.

Οι σταθερές αξίες :

Ο άνθρωπος που όλοι ζηλεύουμε (σίγουρα εγώ) όσο κανέναν άλλο, ο Ευτύχης Μπλέτσας, δεν μπορεί παρά να συνεχίσει να είναι Happy Traveller… κ μάλιστα με μικρότερη (όχι σε αριθμό, σε ηλικία) παρέα αυτήν τη φορά.

Τα υπερεντατικά μαθήματα αισθητικής κ καλού γούστου της Νάνσης, του Θανάση κ των άλλων συνεχίζουν στο DOT.

Ο Αλχημιστής Στέλιος Παρλιάρος δεν κουράζεται να ανανεώνεται, να πειραματίζεται. Κάτι ανάμεσα σε ζαχαροπλαστική ποίηση κ sweet porn.

Οι Θαλασσόλυκοι, αφοπλιστικά sexy, ρίχνουν άγκυρα όπου υπάρχει λιμάνι κ μας προσφέρουν την Ελλάδα ως ένα ατελείωτο οφθαλμόλουτρο. Ένας εξαιρετικός οδηγός για instagrammers.

Κ για τις βαθιές νύχτες After Dark. Ο Θέμης Γεωργαντάς φοράει ξανά το αδιάκριτο ράσο του κ γίνεται ο εξομολογητής των celebrities.

Από ένα πλήρες πρόγραμμα δεν μπορεί να απουσιάζει το αλατοπίπερο που το κάνει πιο πικάντικο: ξένες ταινίες κ ξένες σειρές για όλα τα γούστα κ ένας θεός φτερωτός.

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ…Έρχονται κ άλλα. Αλλά λίγο αργότερα.

Αγρότης μόνος ψάχνει. Ένα βουκολικό τηλεοπτικό φαινόμενο με γάμους και γεννήσεις-147 γάμοι και 280 γεννήσεις. Μια αληθινή ιστορία αγάπης γραμμένη από καθημερινούς ήρωες.

Masked Singer. Tο πιο ανατρεπτικό μουσικό show στον κόσμο. Διάσημοι τραγουδούν μεταμφιεσμένοι και κανείς δε γνωρίζει την ταυτότητα τους μέχρι να αποχωρίσουν. Φανταστείτε να εμφανίζεται στη σκηνή ένας Μινώταυρος και κάτω από τη στολή να είναι ο Μουζουράκης!

Eurogames. Τα αγαπημένα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα έγιναν trend ξανά. Πιο εντυπωσιακά κ περισσότερο συναρπαστικά έρχονται για να γεμίσουν με χρώμα Ευρώπης την οθόνη μας. Ετοιμαστείτε να ανεμίσετε τη γαλανόλευκη.

Idols. Ο γλυκός Σάκης Ρουβάς, σε ένα ρόλο που του ταιριάζει γάντι, παρουσιάζει ξεχωριστά αφιερώματα για τα είδωλα που άγγιξαν τις καρδιές μας.

Θα καθιερώσουμε κ μια ζώνη ντοκυμαντέρ. Με τις καλύτερες ξένες παραγωγές, αλλά κ με πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές

Καταλαβαίνετε πως μιλάμε για ένα πλήρες πρόγραμμα. Έγινε με πολύ κόπο κ με πολλή φροντίδα. Με μια δόση φλεγματικού βρετανικού χιούμορ ελπίζουμε όσα δείτε να σας αρέσουν κ να σας δημιουργήσουν το ίδιο αίσθημα που θέλουμε να δημιουργήσουμε στους τηλεθεατές: fomo.

Δουλέψαμε αποφασιστικά προς την κατεύθυνση ενός προγράμματος ιδανικού. Θέλω να πιστεύω πως τα καταφέραμε.

Είμαστε περήφανοι για το πρόγραμμά μας, όμως πιο πολύ είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν κ μας ακολούθησαν σε αυτήν την νέα εποχή του ΣΚΑΪ που χτίζουμε. Μεγαλύτερη επιβράβευση από τα νούμερα είναι να δουλεύουμε με ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, την ίδια όρεξη.

Και τώρα η σειρά του ΣΚΑΪ να μιλήσει με την εικόνα.

Σας ευχαριστώ»

Ομίλια κ.Γιάννη Σφακιανάκη, Εμπορικού Διευθυντή

«Καλησπέρα σας.

Η φετινή χρόνια δεν ξεκίνησε καλά

Τα νούμερα δεν βοήθησαν.

Πολλά προβλήματα, πολλά σενάρια, πολύ άγχος …

Κοντέψαμε να χάσουμε την υγεία μας (εκεί στα μέσα ΦΕΒ), αλλά τελικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος έμεινε μαζί μας και πίνω στην υγεία του.

Εκείνη την εποχή βρήκε και η γυναίκα μου να με ρωτήσει αν θυμάμαι τις 8 ΛΕΞΕΙΣ που μου είχε πει όταν γνωριστήκαμε.

Καλύτερα να με ρώταγε να ΜΑΝΤΕΨΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ (αν και σε αυτό καμιά φορά κάνω λάθος), παρά αυτό.

«Που να θυμάμαι ρε μωράκι μου 20 χρόνια πριν; Τι είμαι το ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ;»

BOOM έκανε από το θυμό της και άρχισε να φωνάζει τόσο δυνατά που μας άκουσε όλη η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

Μετά πήγε και έβαψε το δωμάτιο μας ΚΟΚΚΙΝΟ και εμείς έπρεπε να μετακομίσουμε. Τουλάχιστον εκεί που πήγαμε έχει ROOM SERVICE

Ειλικρινά πάντως, κάποιες φορές αισθάνομαι Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Θέλοντας να διαχειριστώ όλο αυτό το άγχος και την πίεση είπα να ξεκινήσω γιόγκα. Πήγα λοιπόν στο πρώτο μάθημα και μετά από τις πρώτες αναπνοές … κοιμήθηκα.

Τι έγινε;

Συνειδητοποίησα ότι είμαι απόλυτα ήρεμος για πρώτη φορά σε έναρξη σαιζόν.

Το φετινό πρόγραμμα είναι το πλουσιότερο, το ωραιότερο και το πιο συλλεκτικό που είχαμε ποτέ.

Κυριολεκτικά τα σπάει.

Ενημέρωση έχουμε

και σήριαλ έχουμε

και show έχουμε

και τηλεπαιχνίδια έχουμε

και Μουτσινά έχουμε

και Λιάγκα έχουμε

και εκπλήξεις θα έχουμε

και μπουφέ σε λίγο θα έχουμε

Είχαν δίκιο όσοι αναρωτήθηκαν «Μα και αυτό στον ΣΚΑΪ»;

Όλοι στο ΣΚΑΪ

Δεν έχω καμία αμφιβολία για την επιτυχία του νέου μας προγράμματος

Κλείνοντας θα πω 8 λέξεις … ακόμα :

Τη φετινή σαιζόν, είναι η σειρά του ΣΚΑΪ.

Σας ευχαριστώ»

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.