«Όλοι δικαιούμαστε ιδιωτικές στιγμές»: Η Kim Kardashian στο πλευρό του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

«Όλοι δικαιούμαστε ιδιωτικές στιγμές»: Η Kim Kardashian στο πλευρό του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Η Kim Kardashian γνωρίζει καλά πώς είναι να είσαι διαρκώς, στο στόχαστρο των paparazzi και του φωτογραφικού φακού γι’ αυτό και σε συνέντευξή της εμφανίστηκε με ιδιαίτερη συναισθηματική ταύτιση με την Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry, που προσπαθεί να σώσει λίγες ιδιωτικές τους στιγμές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Kim στο τηλεοπτικό show της Αυστραλίας, The Sunday Project, μεταξύ άλλων εξέφρασε την υποστήριξή της στο βασιλικό ζευγάρι, επικαλούμενη ακόμη και την πριγκίπισσα Diana, δηλώνοντας:

«Όλοι δικαιούμαστε ιδιωτικές στιγμές. Ο καθένας έχει μια διαδρομή στη ζωή του, η οποία είναι πολύ προσωπική και ο πρίγκιπας Harry ξέρει καλά την παραβίαση αυτής της ιδιωτικότητας από τους paparazzi, με βιώματα που αφορούν ακόμη και τη ζωή της μητέρας του».

Η Kardashian συνέχισε, λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει κανείς τι περνούν, μόνο οι ίδιοι το ξέρουν. Ως μαμά και σύζυγος, μπορώ να αντιληφθώ την ανάγκη τους για προσωπικές στιγμές σε ένα ασφαλές και απομακρυσμένο περιβάλλον κάθε φορά που το χρειάζονται».

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, Harry & Meghan: An African Journey τον Οκτώβριο, η Meghan είχε ομολογήσει πως υπήρξε «αφελής» απέναντι στα βρετανικά μέσα. Όπως άλλωστε της είχαν πει ορισμένοι φίλοι της πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα, ήταν σχεδόν σίγουρο πως «η ζωή της θα καταστρεφόταν από τα βρετανικά tabloids».