Όλη η αλήθεια για την οικονομική συμφωνία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Alpha

Όλη η αλήθεια για την οικονομική συμφωνία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Alpha

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την αμοιβή που θα πάρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τον Alpha για το συμβόλαιο που έκλεισε πριν λίγες ημέρες.

Μάλιστα, καθοριστικό ρόλο στη συμφωνία αυτή και τις συζητήσεις του μοντέλου με τον τηλεοπτικό σταθμό έπαιξε και η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου.

«Υπήρξαν πολύ καλές προτάσεις από παντού. Όμως αυτό που έπαιξε ρόλο είναι πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha ένιωσε καλά και ασφαλής με την πρόταση. Το ένστικτό μου ακολουθεί αυτό της Ηλιάνας. Ήταν όλα άκρως επαγγελματικά στην πρόταση του Alpha» αναφέρει μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Tv Έθνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου περιοδικού, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ευρύτερο πλαίσιο των αμοιβών που ισχύουν στην ελληνική τηλεόραση έκλεισε μια καλή οικονομική συμφωνία. Όχι δυσθεώρητη αλλά ούτε και με ποσό της τάξης των αμοιβών νεόκοπων παρουσιαστριών.

Ο Alpha επενδύει αρκετά στην παρουσία της Ηλιάνας στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, καθώς το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ήδη σημαντικές εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που απευθύνονται στο γυναικείο κοινό και θα την ακολουθήσουν και στο νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα στον Alpha.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τα πρόσωπα στο πάνελ που θα πλαισιώνουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ έχουν αρχίσει και πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων και ονόματα για τον τίτλο της νέας εκπομπής.