Όλες οι λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό νυφικό της Meghan Markle

Όλες οι λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό νυφικό της Meghan Markle

Το νυφικό της Meghan Markle ήταν λιτό αλλά άκρως εντυπωσιακό, δημιουργία του Γαλλικού οίκου Givenchy σχεδιασμένο από την Clare Waight Keller, την πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου μόδας.

Η Δούκισσα του Sussex φόρεσε για πρώτη φορά δημιουργία της Keller, την περασμένη χρονιά ενώ επέλεξε την εν λόγω σχεδιάστρια γιατί ήθελε ένα φόρεμα επιτομή της μινιμαλιστικής κομψότητας ενώ την παρουσία της νύφης ολοκλήρωσε το πέπλο της, μήκος πέντε μέτρων που είναι φτιαγμένο από ντελικάτο τούλι και κεντητά λουλούδια.

Το πέπλο της Markle τιμά και τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας, μιας και η σχεδιάστρια περιέλαβε ένα χαρακτηριστικό λουλούδι από κάθε μια, λουλούδια που κεντήθηκαν με το χέρι!

Το νυφικό είχε μακριά μανίκια, λαιμόκοψη χαμόγελο. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σινιόν που παραπέμπει σε ηρωίδα παραμυθιού, αντάξιο μίας Πριγκίπισσας. Το κεφάλι της κοσμούσε μία ασημένια τιάρα, η οποία είναι της Βασίλισσας Ελισάβετ και κατασκευάστηκε το 1932 με μια ιδιαίτερη καρφίτσα στο κέντρο της.

Σε ό,τι αφορά το μανικιούρ της ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του Πρωτοκόλλου. Η Meghan Markle, σύμφωνα με ρεπορτάζ του site Αllure επέλεξε ή την αγαπημένη απόχρωση της Βασίλισσας Ballet Slippers ή την απόχρωση Mademoiselle για το νυφικό μανικιούρ της, μια ροζ οπακ πολύ φυσική απόχρωση.

Η Meghan χαρακτηριστικέ από τις πιο cool έως και rock πριγκιπικές νυφικές εμφανίσεις.

Όσο για τη στολή του Harry, ήταν μπλε σκούρα στρατιωτική στολή των Blues και Royals, της ένοπλης φρουράς της βασίλισσας Ελισάβετ, την άδεια για να φορέσει έδωσε η ίδια η βασίλισσα. Την ίδια στολή φόρεσε και ο κουμπάρος και αδερφός του Harry, πρίγκιπας William.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.