Χωρίς λεωφορεία την Πέμπτη η Αττική

Χωρίς λεωφορεία την Πέμπτη η Αττική

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει την Πέμπτη η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοί του εξήγγειλαν στάσεις εργασίας “για έναν αξιόπιστο χειμερινό προγραμματισμό δρομολόγησης, με ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, με εξυπηρέτηση στο επιβατικό κοινό”.

Όπως αποφασίστηκε, τα λεωφορεία δεν θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στην ανακοίνωσή του, το συνδικάτο εργαζομένων και θυγατρικών εταιριών του ΟΑΣΑ, ξεκαθαρίζει “ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε, κανέναν μηχανισμό διάλυσης της εταιρίας να λειτουργήσει τόσο εις βάρος των επιβατών όσο και των εργαζομένων”, με τη διοίκηση της ΟΣΥ να είναι στο “στόχαστρο”.

«Με την εφαρμογή του χειμερινού προγραμματισμού δρομολόγησης και την σωρεία αστοχιών από πλευράς διοίκησης της Ο.ΣΥ, σχεδόν προδιαγράφεται η ταλαιπωρία του επιβατικού, κοινού καθώς και η εργασιακή εξόντωση των εργαζομένων”, αναφέρουν οι εργαζόμενοι και τονίζουν “Δεν θα τους αφήσουμε, είναι το μόνο σίγουρο. Οι εργαζόμενοι βάζουμε πλάτη για μια καλύτερη συγκοινωνία”.

Πηγή: News247.gr