Χωρίζουν George Clooney-Amal Alamuddin;

Χωρίζουν George Clooney-Amal Alamuddin;

«Παγωμάρα» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Hollywood καθώς φήμες θέλουν τον George Clooney και την Amal Alamuddin να παίρνουν διαζύγιο, ενάμιση χρόνο περίπου μετά τον γάμο τους στην Βενετία.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του Brad Pitt και της Angelina Jolie, ακόμα ένα διάσημο ζευγάρι φαίνεται πως ρίχνει τίτλος τέλους. Η σχετική φημολογία άρχισε από το αμερικανικό ΟK! και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο ηθοποιός και η δικηγόρος ζουν εδώ και καιρό χωριστές ζωές και θα ανακοινώσουν σύντομα το διαζύγιό τους, το κόστος του οποίου θα ανέλθει σε 300 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε «Ενώ αγαπούν ο ένας τον άλλον, μπορεί να συνειδητοποιούν ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή» και συνέχισε προσθέτοντας ότι «μία μακρά λίστα από παράπονα, είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν διαφορετικά μονοπάτια».

Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως αφορμή για το φινάλε στάθηκε η επιθυμία της Amal να αποκτήσουν παιδιά, κάτι που ο George δεν επιθυμεί, ενώ άλλα κάνουν λόγο για απιστία.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει, το γεγονός ότι εδώ και έξι μήνες δεν έχουν κάνει κοινή εμφάνιση, αλλά και το ότι κανείς από τους δύο ή κάποιος εκπρόσωπός τους δεν έχει σχολιάσει όσα γράφονται, κάνει πολλούς να θεωρούν πως τα δημοσιεύματα είναι αλήθεια.