Χρύσπα: “Κάποια σχόλια της κριτικής επιτροπής του J2US είναι λίγο άκυρα”

Χρύσπα: "Κάποια σχόλια της κριτικής επιτροπής του J2US είναι λίγο άκυρα"

Η Χρύσπα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tv Έθνος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US, τη συνεργασία της στο show με τον Γιάννη Δρυμωνάκο, τις παρατηρήσεις των κριτών σχολιάζοντας πως κάποια από τα σχόλιά τους ήταν άκυρα.

Δεύτερη συνεχόμενη φορά μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο βρεθήκατε υποψήφιοι προς αποχώρηση στο J2US. Πώς ένιωσες;

Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, τόσο απλά και περιεκτικά. Την πρώτη φορά πήραμε την κρυάδα, περάσαμε μία εβδομάδα αγωνίας , τώρα μας ήρθε πιο ελαφριά. Δε μας έχει στοιχίσει.

Πώς εισέπραξες τα σχόλια της κριτικής επιτροπής μετά το σόου;

Είπαμε το «Φίλα με ακόμη». Στο πλευρό μου έχω έναν άνθρωπο πολύ συνεργάσιμο στην εκμάθηση του τραγουδιού. Μπορεί να μην έχει το ταλέντο, τη φωνή και το αυτί ενός τραγουδιστή, αλλά είναι απόλυτα οργανωμένος στον τρόπο της μελέτης του. Είναι αθλητής και έτσι έχει πειθαρχία – και αυτό του βγαίνει. Φορά με τη φορά έχει πολύ όμορφη εξέλιξη. Η κριτική επιτροπή μέχρι σήμερα μας λέει τα ίδια. Υποστηρίζει ότι ο Γιάννης είναι πιο υποτονικός απ’ ο,τι θα έπρεπε πάνω στη σκηνή. Στα χρόνια της πορείας μου έχω καταλάβει -και το έχω μεταφέρει και στον Γιάννη- ότι σημασία δεν έχει να αρέσεις σε όλους ή στους πολλούς. Σημασία έχει σε αυτούς που αρέσεις, να αρέσεις για πάντα και ας είναι 10 άτομα. Αυτή είναι η ουσία του καλλιτέχνη και της τέχνης μας.

Σε έχει ενοχλήσει κάποιο από τα σχόλια της επιτροπής;

Είμαι αρκετά χρόνια μέσα στον χώρο για να με ενοχλήσει κάτι και να το πάρω μέσα μου. Κάποια σχόλια της επιτροπής είναι λίγο άκυρα, αλλά αυτό το συνειδητοποιώ βλέποντας το επεισόδιο. Όταν είσαι πάνω στη σκηνή δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Μπορεί να ακούσεις κάτι που να μην ισχύει. Πρώτα ακούω, παρατηρώ και μετά κρίνω αν ισχύει ή όχι. Φυσικά και έχω διαφωνήσει, αλλά είναι η δική μου άποψη.