Χρύσπα: “Θυμάμαι εκείνη την περίοδο που μου είχαν βάλει στο μυαλό ότι πρέπει…”

Χρύσπα: "Θυμάμαι εκείνη την περίοδο που μου είχαν βάλει στο μυαλό ότι πρέπει..."

Η Χρύσπα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας της και στη στάση, που κράτησαν οι γονείς της.

«Από τη στιγμή που ξεκίνησα το τραγούδι δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Οι γονείς μου, παρά το γεγονός πως δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο, το πήραν φυσιολογικά. Μου είχαν εμπιστοσύνη και ήταν αρκετά υποστηρικτικοί. Όταν γνωρίζει ένας γονιός πώς σκέφτεται το παιδί του, το αφήνει πιο ελεύθερο.

Στην αρχή της καριέρας μου, η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα ήταν ότι δεν γνώριζα τον χώρο. Τι σημαίνει σκηνή, τι είναι η πίστα. Ανέβηκα να τραγουδήσω ενώ μόλις είχα μπει στη δισκογραφία. Με έσωσε το ότι είχα μουσικές γνώσεις και μελέτησα αρκετά προκειμένου να αποκτήσω ρεπερτόριο. Ήμουν ένα σφουγγάρι που απορροφούσε ό, τι πληροφορία έπαιρνε. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν είσαι άπειρος στη δουλειά».

Και συνέχισε λέγοντας πως υπήρξε περίοδος στη ζωή της, όπου την πίεζαν να χάσει κιλά:

«Κοιτάω παλιές μου φωτογραφίες και θυμάμαι εκείνη την περίοδο που μου είχαν βάλει στο μυαλό ότι πρέπει να χάσω κιλά. Τώρα τις βλέπω και λέω “Μα γιατί; Αφού ήμουν μια χαρά”. Γιατί όλοι πρέπει να λανσάρουμε ένα πρότυπο μη υγιές και ακραίο. Αυτό βέβαια ήταν κάτι που δεν μπορούσα να κατανοήσω τότε, γι’ αυτό είχα κάνει και κακό στον εαυτό μου, με τις χαζές δίαιτες και όλο αυτό το πρόγραμμα που ακολουθούσα. Η άποψη μου πλέον είναι ξεκάθαρη και είμαι κατηγορηματική: Είναι σημαντικό να νιώθουμε εμείς».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.