Χρυσούλα Διαβάτη: «Σιγά το Παλλάς. Έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται;»

Χρυσούλα Διαβάτη: «Σιγά το Παλλάς. Έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται;»

Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι από τις Ελληνίδες ηθοποιούς που δε μασάνε τα λόγια τους αφού λέει πάντα την άποψή της όσο σκληρή κι αν είναι αυτή.

Η ηθοποιος που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου-Κου», πήρε θέση για την κόντρα ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή μετά την ματαίωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» η οποία θα ανέβαινε τον Φεβρουάριο στο θέατρο Παλλάς.

«Πάντα υπήρχαν αυτά τα θεάματα στην Αθήνα. Υπήρξε ο Χάρρυ Κλύνν, υπήρξαν κι άλλοι. Η σάτιρα είπαμε ότι είναι για ανθρώπους που έχουνε χιούμορ και καταλαβαίνουν. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μιλά για κανέναν. Να κοιτά ο καθένας τον εαυτό του και τι έχει κάνει. Και τι είναι το Παλλάς; Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς. Τι έχει πάει στο Παλλάς; Η Σάρα Μπερνάρ; Εδώ ένα ολόκληρο Εθνικό Θέατρο κι έχει γίνει το χάλι του το μαύρο. Εγώ επειδή είμαι καλλιτέχνης και είμαι ηθοποιός τόσα χρόνια και νομίζω έχω το δικαίωμα να μιλάω, ο Μάρκος ο Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης, είναι σαν τους παλιούς, μιλάει με τον κόσμο, ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;» είπε η ηθοποιός.