Χρυσές Σφαίρες: Brad Pitt σε DiCaprio για «Τιτανικό»: Εγώ θα μοιραζόμουν την πόρτα

Χρυσές Σφαίρες: Brad Pitt σε DiCaprio για «Τιτανικό»: Εγώ θα μοιραζόμουν την πόρτα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 77η τελετή των Χρυσών Σφαιρών στο ballroom του Beverly Hilton Hotel.

Όπως είναι γνωστό, οι Χρυσές Σφαίρες θεωρούνται ως προάγγελος των Oscars καθώς οι ταινίες και οι καλλιτέχνες που θα φεύγουν με κάποιο βραβείο κάτι που τους δίνει και την πιθανότητα βραβευτούν και στην τελετή των Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Μάλιστα, ο ιδιαίτερος ο λόγος Brad Pitt στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, κατάφερε να κρατήσει το πολυπόθητο βραβείο. Ευχαρίστησε, συγκινήθηκε, αστειεύτηκε.

Το βραβείο του β’ Ανδρικού ρόλου απέσπασε για την ταινία του Quentin Tarantino, «Κάποτε Στο Χόλιγουντ», ένα φιλμ στο οποίο μοιράστηκε τη σκηνή μαζί με τον Leonardo DiCaprio.

Αναφερόμενος στο συμπρωταγωνιστή του, του έπλεξε το εγκώμιο: «Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσω και τον συνέταιρό μου στο έγκλημα, τον Leonardo DiCaprio».

«Πριν την “Επιστροφή” συνήθιζα να παρακολουθώ, κάθε χρόνο, τους συμπρωταγωνιστές του να αποδέχονται βραβεία και να σηκώνονται να τον ευχαριστούν από καρδιάς. Ξέρω γιατί, γιατί είναι ένας μεγάλος σταρ, είναι ένας τζέντλεμαν και “δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσένα, σε ευχαριστώ”» είπε ο Brad Pitt με την κάμερα να εστιάζει στο πρόσωπο του DiCaprio.

Προτού όμως ολοκληρώσει την ευχαριστήρια ομιλία του και ενώ όλοι πίστευαν πως είχε τελειώσει με την αναφορά του στον Leonardo DiCaprio, ο Brad Pitt γύρισε στο μικρόφωνο και είπε: «Και πάλι, εγώ θα μοιραζόμουν την πόρτα».

Ο ηθοποιούς του Χόλιγουντ αναφερόταν στη θρυλική πλέον σκηνή του Τιτανικού, όπου ο Τζακ, ο ήρωας που υποδύεται ο Leonardo DiCaprio χάνεται στα νερά του Ατλαντικού καθώς δεν ανεβαίνει στην πόρτα με την αγαπημένη του.