Χρυσές Σφαίρες: Ο Ewan McGregor ευχαρίστησε την Ελληνίδα πρώην του και τη νυν αγαπημένη του!

Χρυσές Σφαίρες: Ο Ewan McGregor ευχαρίστησε την Ελληνίδα πρώην του και τη νυν αγαπημένη του!

Η στιγμή που ο Ewan McGregor ανέβηκε στη σκηνή το βραδυ της Κυριακής στην τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες ήταν σίγουρα ένα απ’ τα highlights της βραδιάς.

Ο McGregor, που πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι παίρνει διαζύγιο απ’ την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Εύη Μαυράκη και ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της συμπρωταγωνίστριας του στη σειρά Fargo Mary Elizabeth Winstead, έκανε κάτι που ίσως έφερε αμηχανία σε μερικούς στο ακροατήριο.

Παραλαμβάνοντας, το βραβείο του στην κατηγορία Καλύτερος Ηθοποιός σε μίνι σειρά για τον ρόλο του στο Fargo ευχαρίστησε και τις δύο απ’ το μικρόφωνο.

«Θέλω μια στιγμή απλά για να πω ευχαριστώ στην Eve, που πάντα στεκόταν δίπλα μου επί 22 χρόνια, και στα τέσσερα παιδιά μου, Clara, Esther, Jamyan και Anouk».

«Πάντα μου άρεσε να είμαι ηθοποιός και να βγαίνω με ηθοποιούς, και έχω δουλέψει με καταπληκτικούς ηθοποιούς», συνέχισε για να καταλήξει αναφέροντας και το όνομα της νέας του συντρόφου λέγοντας ότι: «Δεν θα υπήρχε ο Emmit Stussy χωρίς τον David Thewlis, τον Michael Stuhlbarg και την Carrie Coon και δεν θα υπήρχε ο Ray χωρίς την Mary Elizabeth Winstead».