Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Καλές οι selfies, όμως…”

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Καλές οι selfies, όμως…”

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ως λάτρης των social media έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο της WWF με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πυρπασόπουλο.

Μάλιστα, θέλησε να αφυπνίσει και να κινητοποιήσει τον κόσμο γύρω από το θέμα της εξόρυξης πετρελαίου και των συνεπειών στο περιβάλλον, κάτι δηλαδή που αφορά το μέλλον όλων μας.

“Καλές οι selfies,καλά τα γέλια, οι παρέες και οι καριέρες, οι δηλώσεις και τα project, τα σκυλάκια και τα γατάκια του καθενός μας, οι τούρτες και τα γενέθλια φίλων και οικογενειών. Καλά επίσης και τα ηλιοβασιλέματα και οι παραλίες…Όλα καλά!!!

Όμως για ένα λεπτό ας προωθήσουμε κάτι που αφορά το μέλλον όλων μας και σίγουρα είναι πιο κρίσιμο και ουσιαστικό. Ή τουλάχιστον ας ενημερωθούμε,και ας το ερευνήσουμε ώστε να έχουμε γνώση (και γνώμη) πάνω σε αυτό. @wwfgreece @yorgos_pirpassopoulos#sign #against #oil #extractions #inthe#greekseas Just one accident,and it’s over…”, έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλές οι selfies,καλά τα γέλια, οι παρέες και οι καριέρες,οι δηλώσεις και τα project,τα σκυλάκια και τα γατάκια του καθενός μας,οι τούρτες και τα γενέθλια φίλων και οικογενειών. Καλά επίσης και τα ηλιοβασιλέματα και οι παραλίες…Όλα καλά!!! Όμως για ένα λεπτό ας προωθήσουμε κάτι που αφορά το μέλλον όλων μας και σίγουρα είναι πιο κρίσιμο και ουσιαστικό. Ή τουλάχιστον ας ενημερωθούμε,και ας το ερευνήσουμε ώστε να έχουμε γνώση (και γνώμη) πάνω σε αυτό. @wwfgreece @yorgos_pirpassopoulos #sign #against #oil #extractions #inthe #greekseas Just one accident,and it’s over…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις