Χριστόφορος Βλαχάκης: Ο γιος του Χρήστου Δάντη μιλάει για τη συμμετοχή του στο Τατουάζ

Χριστόφορος Βλαχάκης: Ο γιος του Χρήστου Δάντη μιλάει για τη συμμετοχή του στο Τατουάζ

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Χριστόφορος Βλαχάκης. Ο 18χρονος γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, πριν λίγες μέρες τον είδαμε να συμμετέχει στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Τατουάζ».

Ο Χριστόφορος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αλλάξει το επίθετό του από Δάντης σε Βλαχάκης, λέγοντας:

«Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που το πήρα προφανώς από τους γονείς μου. Η πρώτη φορά που μου λένε ότι τραγούδησα, ήταν όταν ήμουν τριών ετών. Πιθανότατα θα ήταν κάτι από beattles γιατί έτσι με νανούριζαν, ο πατέρας μου τα έβαζε αυτά τα κομμάτια από πολύ μικρή ηλικία. Το όνομα δε το κράτησα γιατί θεωρώ πως άλλο είμαι εγώ και άλλο ο πατέρας μου. Κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Ήθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω το δικό μου μήνυμα, και αυτό το έργο αν είχα κρατήσει το επίθετο δε θα μπορούσα να το κάνω ως εγώ, θα με χαρακτήριζαν πάντα ως το γιο του Χρήστου Δάντη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη μετακόμιση στην Αμερική που όμως τον βοήθησε να ωριμάσει λέγοντας:

«Στην Αμερική πήγα σε μια πάρα πολύ δύσκολη ηλικία. Εδώ είχα τους φίλους μου, ήμουν 8-9 ετών. Με βοήθησε όμως και με άλλαξε αυτή η αλλαγή, ωρίμασα πιο γρήγορα. Ήταν ένα πολιτισμικό σοκ. Πήγα στο Οχάϊο, που είναι καθαρά Αμερική, δεν είναι όπως στη Νέα Υόρκη που θα περπατήσεις στο δρόμο και θα δεις 50 εθνικότητες. Μπορώ να πω πως δέχτηκα bullying, πέρασα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές αλλά το πέρασα μόνος μου. Γενικά δε μιλούσα πολύ, κράταγα τα συναισθήματά μου».

Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε στο Τατουάζ και τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε αυτή η συνεργασία.

«Πιστεύω στον εαυτό μου και στις ικανότητές μου. Είναι κάτι στο οποίο δε θα μπορούσα να πω όχι. Κάποια στιγμή έψαχναν νέους ηθοποιούς για το «Τατουάζ» και μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Ανδρέα Γεωργίου. Γνωριστήκαμε, με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε η υποκριτική και έτσι προέκυψε. Το σκέφτηκα λίγο γιατί δεν ήξερα πως θα είμαι εγώ. Το κλίμα από την πρώτη μέρα ήταν φοβερό. Όλη η ομάδα είναι απίστευτα παιδιά, με δέχτηκαν με τεράστια καλοσύνη και δεν έχω απολύτως κανένα παράπονα. Ήμουν βέβαια αγχωμένος, στο πρώτο γύρισμα ειδικά πήγα πολύ μαζεμένος. Τα λόγια τα μαθαίνω σχετικά εύκολα. Πάντα είχα πρόβλημα να μάθω στίχους και πίστευα ότι αυτό θα με επηρεάσει στα γυρίσματα. Ξεχνάω βέβαια πολλές φορές αλλά μαθαίνω σχετικά γρήγορα» είπε ο Χριστόφορος.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.