Χριστουγεννιάτικος ραδιομαραθώνιος αγάπης στο ΙΕΚ ΑΚΜH

Χριστουγεννιάτικος ραδιομαραθώνιος αγάπης στο ΙΕΚ ΑΚΜH

Χριστουγεννιάτικος ραδιομαραθώνιος αγάπης στο ΙΕΚ ΑΚΜH

ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ, ΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΛΕΡΤΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ «ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» …ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Το OUGGA WEB RADIO SERIES, το καινοτόμο εκπαιδευτικό project του τομέα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ επιστρέφει εγκαινιάζοντας τη δεύτερη σεζόν με το OUGGA Web Radio Series – the Xmas edition στο Web Radio του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας. Ένας διαφορετικός ραδιοφωνικός Μαραθώνιος Αγάπης με τον mentor της Σχολής Δημοσιογραφίας και Νew Media, Δημήτρη Ουγγαρέζο και ομάδα σπουδαστών να «ανακρίνουν» τέσσερις εκλεκτούς καλεσμένους.

Tην Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 18.00 o Σάββας Πούμπουρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ματίνα Νικολάου και ο Διονύσης Αλέρτας θα βρεθούν στο υπερσύγχρονο studio του πρώτου εκπαιδευτικού Web Radio σε μία ζωντανή συζήτηση με στόχο την υποστήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Σε μία διαφορετική και άκρως εορταστική live ραδιοφωνική εκπομπή, οι καλεσμένοι του show θα «ταξιδέψουν» στα παιδικά τους χρόνια, θα μοιραστούν με τους ακροατές όμορφες αναμνήσεις με άρωμα Χριστουγέννων και θα μας αποκαλύψουν τα όνειρα και τους στόχους τους για τη νέα χρονιά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα μας βάλει στο κλίμα του show καταλαμβάνοντας τον επίσημο λογαριασμό του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Instagram, σε ένα take over με συνεχή stories και αναρτήσεις.

Το σύνθημα του Μαραθωνίου Αγάπης είναι η «ισχύς εν τη ενώσει», το μότο δηλαδή της οργάνωσης «Μαζί για το παιδί». Με μια κλήση ή στέλνοντας SMS τη λέξη ΜΑΖΙ στον 5ψήφιο 19 805 μπορούμε όλοι μαζί να υποστηρίξουμε το έργο της Ένωσης και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Όλα τα έσοδα του Μαραθωνίου Αγάπης, θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων στα 10.000 σε συστηματική βάση.

Περισσότερα στο: www.iek-akmi.edu.gr