Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: “Πριν με δει ο σκηνοθέτης…”

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: "Πριν με δει ο σκηνοθέτης…"

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show», του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η ηθοποιός στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μεταξύ άλλων μίλησε για τη «Θεοδοσία», τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και εξήγησε γιατί ο σκηνοθέτης δεν ήθελε να την περάσει από δοκιμαστικό.

«Πριν με δει ο σκηνοθέτης, δεν με ήθελε στη δουλειά. Και μια μέρα μου το εκμυστηρεύτηκε ο Λευτέρης και του λέω γιατί; Και μου λέει… δεν ξέρω γιατί. Αλλά με το που πήγα, έκλεισα κατευθείαν, ήμουν από τα παιδιά που δεν ταλαιπωρήθηκαν.

Ο ρόλος μου είναι αυτός, η γυναίκα του δασκάλου, αγαπώ τον Λάμπρο, έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτόν. Αυτός μάλλον όχι.

Δεν θα ήθελα στην προσωπική μου ζωή να μου συμβεί αυτό που συμβαίνει στη Θεοδοσία. Μου έχει συμβεί να ερωτευτώ κάποιον άλλο αλλά σταμάτησα τη σχέση.

Η Θεοδοσία δεν θα απατήσει τον Λάμπρο, τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές με εκνευρίζει πολύ και λέω… γιατί ρε Μελίνα δεν μου βάζεις κι εμένα κάποιον; Να μάθει. Το αφήνω πάνω της όμως, της έχω εμπιστοσύνη.

Σαν Χριστίνα τον λυπάμαι τον Λάμπρο, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του. Εγώ έχω ταυτιστεί πιο πολύ με την ιστορία του Λάμπρου και της Ελένης. Αυτό το λέμε με τη Μαρία Κίτσου και γελάμε», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.