Χριστίνα Μπόμπα: “Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί…”

Χριστίνα Μπόμπα: “Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί…”

Στην εκπομπή Dot μίλησε μέσω skype, η Χριστίνα Μπόμπα που ήταν από τις πρώτες επώνυμες Ελληνίδες που διαγνώστηκαν θετικές στον κορονοϊό.

Μάλιστα η ίδια, όταν έμαθε για τα αποτελέσματα του τεστ από τον ιό αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί αυτό το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ λίγες μέρες μετά νόσησε και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

«Ήμασταν από τους πρώτους πρώτους όταν ακόμα νομίζαμε ότι αυτό είναι κάτι πολύ μακριά μας. Δεν αισθάνθηκα ρατσισμό, άλλωστε είμαι και μες στο σπίτι, αισθάνθηκα ότι ο καθένας το έπαιρνε όπως ήθελε και είναι λογικό. Οποτεδήποτε κάτι τέτοιο γίνεται, το καταλαβαίνω αυτό. Το κατάλαβα και από τους δικούς μου ανθρώπους που, παρά το ότι είχα να δω πάρα πολύ καιρό την οικογένεια μου, μου έλεγαν ότι βίωναν περιστατικά όπου τους έλεγαν ίσως διάφορα» ανέφερε η Χριστίνα.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι έκανε το τεστ χωρίς να έχει εμφανίσει συμπτώματα καθώς ένας φίλος της την είχε ενημερώσει ότι βρέθηκε θετικός στον ιό.

«Φοβήθηκα γιατί παρά τις στατικές που διάβαζα ότι οι νέοι άνθρωποι το περνάνε ήπια εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι κάτι το οποίο συζητιέται σε όλο τον πλανήτη» ανέφερε και συνέχισε, «Αγχώθηκα πολύ, για λίγο, μέχρι που άρχισε να δουλεύει η λογική. Στην αρχή είναι το σοκ, μετά παίρνεις τα δεδομένα, τα αναλύεις, τα σκέφτεσαι και τα βάζει στη σωστή τους διάσταση και προχωράς».

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε είπε: «Δε συνηθίζω να απαντάω σε αρνητικά σχόλια αλλά αυτή τη φορά απάντησα. Εντυπωσιάστηκα από το που μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο μυαλό και πως μπορεί να σχολιάσει κάτι τόσο ευαίσθητο».