Χριστίνα Αλούπη: “Υπάρχει ενδεχόμενο να μείνουμε στην Ελλάδα μόνιμα”

Χριστίνα Αλούπη: “Υπάρχει ενδεχόμενο να μείνουμε στην Ελλάδα μόνιμα”

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», μίλησε μέσω skype η Χριστίνα Αλούπη.

Η παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της κατάφερε να επισκεφτεί την χώρα μας έπειτα από πολλούς μήνες λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Χριστίνα Αλούπη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω του κορονοϊού, για το πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της τις 107 ημέρες καραντίνας ενώ άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να μείνουν το χειμώνα στην Ελλάδα.

«Πρώτα απ’ όλα μάσκα φοράς υποχρεωτικά και μέσα στο αεροπλάνο και σ’ όλα τα αεροδρόμια. Για 22 ώρες δεν βγάλαμε τη μάσκα παρά μόνο για μα φάμε και να πιούμε. Με το που φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη μας έκαναν τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό και από εκεί και πέρα μας είπαν ότι ζούμε κανονικά τη ζωή μας χωρίς να μείνουμε σε καραντίνα», είπε η Χριστίνα Αλούπη.

Στη συνέχεια μίλησε για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω του κορονοϊού αλλά και για την ανευθυνότητα της πολιτείας να χειριστεί την κατάσταση.

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας έχει βιώσει ήρεμα την κατάσταση σε αντίθεση με τον μικρότερο, ο οποίος έχει χάσει τις ισορροπίες του.

Συνεπώς, επειδή τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στην Αμερική, η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της σκέφτονται σοβαρά να μείνουν το χειμώνα στην Ελλάδα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.