Χριστίνα Αλούπη: «Θέλουμε δεύτερο παιδί»

Χριστίνα Αλούπη: «Θέλουμε δεύτερο παιδί»

Στην εφημερίδα Real μίλησε η Χριστίνα Αλούπη λίγες μέρες πριν γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια του γιου της Ανδρέα. Η ξανθιά παρουσιάστρια με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Κέφαλο που ζουν μόνιμα στην Τάλσα των HΠΑ, αποκαλύπτουν για πρώτη φορά ότι θέλουν να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί.

«Θέλουμε και δεύτερο παιδί σύντομα. Σκαφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας, και θα ήταν ωραίο να είναι τα παιδιά μας κοντά σε ηλικία. Ελπίζουμε να είμαστε τόσο τυχεροί και τη δεύτερη φορά όσο ήμασταν με τον Ανδρέα!  Πριν καν γεννηθεί ο γιος μας, λέγαμε ότι θέλουμε ιδανικά νέα αγόρι ένα κορίτσι, αλλά τελικά όποιο και αν είναι το φύλο του επόμενου μωρού μα δεν έχει σημασία, τα παιδιά είναι ευλογιά»

Η καθημερινότητα της ίδιας έχει αλλάξει ριζικά λόγο μόνιμης κατοικίας στο εξωτερικό αλλά δηλώνει ευτυχισμένη.

«Ήθελα να περάσω αυτόν το χρόνο μεγαλώνοντας το μωρό μου εγώ η ίδια και όχι κάποια νταντά, αφού δεν έχουμε οικογένεια κοντά μας να μας βοηθήσει. Νιώθω πολύ τυχερή που έχω τη δυνατότητα να μην εργάζομαι αυτή την περίοδο και να περνώ όλο το χρόνο μου με το μωρό. Τέτοια πληρότητα δεν έχω ξαναβιώσει! Ο Ανδρέας θα γίνει ενός έτους σε έναν μηνά κι εγώ νιώθω έτοιμη να τον αφήσω σε μια ξένη γυναικά για να επιστρέψω στη δουλειά. Ένιωσα την ανάγκη να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, να κάνω ένα παιδί, και αυτή ήταν η πιο σωστή απόφαση που πήρα στη ζωή μου»

Η ελπίδα όμως να επιστρέψει στην Ελλάδα όμως δεν έχει χαθεί.

«Από την πρώτη στιγμή που έφυγα από την Ελλάδα, μου έλειπε αφάνταστα ο τόπος μου και πάντα ήθελα να επιστρέψω. Ακόμη και τώρα. Και ο Κωνσταντίνος θα ήθελε να ζήσουμε στην Ελλάδα, όπου είχε ζήσει για δύο χρόνια όταν ήταν μικρότερος. Από τότε, επιθυμία του ήταν να επιστρέψει μόνιμα»