Χριστίνα Αλούπη: «Είχα πολύ δύσκολες εγκυμοσύνες»

Χριστίνα Αλούπη: «Είχα πολύ δύσκολες εγκυμοσύνες»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η Χριστίνα Αλούπη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες εγκυμοσύνες της και στην κρίση που πέρασε ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο κατά την διάρκεια του ερχομού του δεύτερου παιδιού τους

«Χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, είχα πολύ δύσκολες εγκυμοσύνες. Υπέφερα. Πολλά συμπτώματα, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Είχα κρεβατωθεί κάποιες εβδομάδες, δεν μπορούσα πολύ απλά να σηκωθώ. Με τον ερχομό του πρώτου παιδιού δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, δεν χάσαμε καθόλου τις ισορροπίες μας, ήμασταν μια χαρά. Με τον ερχομό όμως του δεύτερου παιδιού οι ισορροπίες χάθηκαν, χωρίς να συνέβη κάτι ή να άλλαξε η συμπεριφορά του ενός προς τον άλλον.

Περισσότερο ήταν το ότι δεν είχαμε χρόνο, να βρισκόμαστε ποιοτικά ως ζευγάρι, να τα πούμε, να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί, να πάμε ένα σινεμά, ένα φαγητό. Ποτέ δεν είναι όλα τέλεια και άψογα. Έχουμε ελαττώματα, θα υπάρξουν και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις. Επιλέξαμε κάποια στιγμή να συμβουλευτούμε έναν ειδικό, διότι δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε σωστά και είδαμε ότι δεν έχουμε κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα και αναρωτιόμασταν γιατί υπάρχουν κάποια παράπονα; Και είδαμε ότι δεν ακούγαμε σοβαρά τι λέει ο ένας στον άλλο», είπε η Χριστίνα Αλούπη.