Χρήστος Φερεντίνος: «Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις γεννήθηκαν τα παιδιά μου ήταν να..»

Χρήστος Φερεντίνος: «Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις γεννήθηκαν τα παιδιά μου ήταν να..»

Συνέντευξη στο περιοδικό People, παραχώρησε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τους δυο γιους του, Δημήτρη και Κωνσταντίνο, ενώ αποκάλυψε και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν γεννήθηκαν.

«Τα παιδιά μου πηγαίνουν στη δευτέρα λυκείου. Αυτό που φροντίζω είναι να βρίσκομαι πάντα κοντά τους. Βέβαια, από ένα σημείο και μετά τα παιδιά δημιουργούν τους δικούς τους φίλους και κοινωνικούς κύκλους. Ως πατέρας ήμουν και φίλος με τα παιδιά μου, ενώ πάντα υπήρχαν όρια, αλλά και σεβασμός ανάμεσά μας. Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας και ποτέ δεν έκανα υπερβολές. Σε γενικές γραμμές, μπορώ να σου πω ότι ούτε εμένα, αλλά ούτε και τη Σοφία μας χαρακτήριζε η αυστηρότητα. Αυτό που μας χαρακτήριζε και εξακολουθεί να μας χαρακτηρίζει είναι επικοινωνία, η συζήτηση και το να είμαστε ειλικρινείς. Μόνο έτσι καταφέρνουν οι άνθρωποι να μοιράζονται πράγματα. Ουσιαστικά, αυτό έχουν ανάγκη τα παιδιά από τους γονείς τους. Βέβαια, όσο ανοιχτοί και μοντέρνοι να είναι οι γονείς, πάντα υπάρχει ένα μικρό τείχος. Με αυτό λοιπόν το δεδομένο, είναι ωραίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς να επεμβαίνεις στη ζωή τους να είσαι πάντα κοντά τους».

Στη συνέχεια αναφέρει πως η πατρότητα έφερε πολλές αλλαγές και στον ίδιο.

«Με τον ερχομό των παιδιών ωρίμασα και έγινα περισσότερο υπεύθυνος απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις. Επίσης έμαθα να είμαι ακόμα πιο ανοιχτός στα ερεθίσματα και να προσαρμόζομαι στους κώδικες επικοινωνίας της νέας γενιάς. Πλέον ρισκάρω πολύ λιγότερο. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις γεννήθηκαν τα παιδιά μου ήταν να πουλήσω τη μηχανή μου. Για μια μεγάλη περίοδο με είχε πιάσει το συναίσθημα του φόβου και βγήκε ένα μέτρο στη ζωή μου, που δεν υπήρχε παλαιότερα. Βέβαια, στην πορεία αγόρασα άλλη μηχανή!» λέει με το γνωστό του χιούμορ ο Χρήστος Φερεντίνος.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.