Χρήστος Μακρίδης για Άννα Μαρία: “Αφού το ανέχτηκε ο Big Brother καλά έκανε”

Χρήστος Μακρίδης για Άννα Μαρία: "Αφού το ανέχτηκε ο Big Brother καλά έκανε"

Καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου, βρέθηκε ο Χρήστος Μακρίδης ο οποίος αποχώρησε από το Big Brother.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μακρίδης αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο reality, αλλά και στη σχέση του και την κόντρα του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Μιλάμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα κοινωνικό φαινόμενο. Θεωρώ πως η Άννα Μαρία έχει την πιο δυνατή στρατηγική. Όταν έγινα αρχηγός της είπα το εξής: “Σε παρακαλώ πολύ αν θέλεις, επειδή στο δωμάτιο των γυναικών μένουν δύο κοπέλες και επειδή εγώ ξυπνάω πρωί και στενοχωριέμαι να σε βλέπω να κοιμάσαι εδώ, πήγαινε στο δωμάτιο των γυναικών να κοιμηθείς και να είμαστε μια χαρά”. Τα είπα με αυτόν τον τρόπο.

Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτό το ριάλιτι είναι να κοιμηθούμε μαζί. Αν εγώ κοιμάμαι εδώ και εσύ εκεί, δεν έχεις πρόβλημα. Η Άννα Μαρία δημιούργησε ένα δωμάτιο μόνη της, ένα χώρο δικό της. Και καλά έκανε. Αφού το ανέχτηκε ο Big Brother, καλά έκανε. Εγώ βγήκα και το είπα. Φεύγω από εκεί και μαλώνει η Άννα Μαρία με τον Ζακ για το τίποτα, για ένα γάλα. Αυτά εγώ δεν τα έχω κάνει ποτέ.

Πήγα και έκατσα έξω και μετά από τρεις ώρες έρχονται δυο καλοί μου φίλοι και με ρώτησαν τι εννοούσα. Είπα πως ο κόσμος δεν ξέρουμε τι βλέπει έξω και ότι εγώ θέλω να προστατεύσω τη δικαιοσύνη του παιχνιδιού. Εγώ με την Άννα Μαρία και μαγείρεψα μαζί και τη συμπαθούσα και θεωρώ πως είναι πολύ έξυπνη γυναίκα. Και θεωρώ πως παίζει όπως πρέπει να παίξει. Εγώ ήμουν ο εαυτός μου» εξήγησε ο Χρήστος Μακρίδης.